Survivor România, ținta unor acuzații dure: „Să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”

După ce Daria Chiper, concurenta Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2023, fanii concursului de la Pro TV acuză nereguli, într-o serie de mesaje postate în mediul online.

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor. Foto: Pro TV
Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor. Foto: Pro TV

Din păcate pentru Daria Chiper, competiția din Republica Dominicană s-a terminat după ce tânăra a pierdut în fața Alexandrei Ciomag, cea mai nouă concurentă, în jocul tribal. Eliminarea nu a fost gustată de fanii emisiunii de la Pro TV. Aceștia și-au manifestat frustrarea pe rețele de socializare.

De ce sunt nemulțumiți fanii Survivor, după eliminarea Dariei Chiper

Alexandra Ciomag, noua concurentă a Războinicilor, a pierdut prima sa probă în competiție, în ediția de duminică, așa că a fost nevoită să se reîntoarcă în Exil. Dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs.

Spre surprinderea ambelor echipe, Alexandra a ales un coleg de la Războinici. Astfel, Daria Chiper s-a regăsit în această postură bizară de a se duela cu un coechipier pentru a rămâne în concurs. 

Eliminarea Dariei a fost o premieră în show-ul de la Pro TV, deoarece rezultatul nu s-a mai decis prin votul publicului. Tânăra a pierdut jocul, astfel că a părăsit concursul, scrie Adevărul.

„Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi.

Unii din fanii emisiunii Survivor au fost nemulțumiți de modul cum s-au desfășurat ostilitățile. Aceștia au comentat pe pagina de Facebook a concursului, după ce Războinica de 21 de ani a fost eliminată.

Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“.

„Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“.

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“.

„Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“.

„Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“, sunt comentariile care au pus la îndoială corectitudinea acestei eliminări.

Daria Chiper a părăsit concursul Survivor România

„De la extaz la agonie... Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și n-as fi avut parte nicăieri de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături”, a spus Daria Chiper, cu ochii în lacrimi, după ce a fost eliminată din concurs.

Potrivit informațiilor pe care le-a oferit la începutul competiției, Daria Chiper are numai 21 de ani, este din București și este, de profesie, jucătoare profesionistă de baschet. Aceasta a urmat cursurile Liceului Teoretic Jean Monnet din București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg