„I-a dat papucii” în direct, dar i-a transmis, acum, un mesaj fabulos. Ce planuri are Mircea Eremia cu Maria Lungu, după ce se întoarce de la Survivor

Mircea Eremia (25 de ani) a părăsit-o în direct pe Maria Lungu. Faptul că blondina participă la Survivor România a fost un prilej bun să-i aflăm artistului gândurile și sentimentele pe care le are, în legătură cu fosta lui iubită. 

Așa am aflat că Mircea Eremia îi dorește fostei sale iubite, Maria Lungu (28 de ani) mult succes în cadrul competiției Survivor România 2023, asta după despărțirea lor nu a fost una tocmai plăcută, deorece blondina a aflat din presă că simpaticul artist „i-a dat papucii” și nu mai vrea o relație cu ea.

În vara anului trecut, Mircea Eremia și Maria Lungu au trăit, pentru o perioadă de câteva luni, o iubire pătimașă la distanță. Asta din cauză că actuala concurentă din echipa Războinicilor, de la Survivor România a aflat din mass-media că partenerul său de viață a ales să pună punct legăturii lor amoroase. Contactat de Click!, la câteva luni distanță de la separarea dintre ei, Mircea Eremia a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere, care este foarte vocală cu colegii săi din cadrul competiției din Dominicană. 

„Îi urez multă baftă și îi doresc să se îndeplinească toate dorințele și țelurile pe care și le-a propus în timp. Îi doresc să își depășească și limitele...dar s-a văzut deja că poate, este o femeie puternică, a demonstrat asta până acum. Și îi mai doresc să aibă puterea să treacă peste toate probele concursului cu brio și cred că o reușească.

Citește și - Mircea Eremia, transformare spectaculoasă. Cum a slăbit 15 kg

Sunt fericit pentru ea, unde a ajuns ea acum, pentru că știu că și-a dorit. Nu știu dacă ne vom împăca după ce o să vină de la Survivor, dar de ieșit la un suc, ca doi prieteni, merge, de ce nu?”, a declarat Mircea Eremia pentru Click!.

Mircea Eremia, despărțire șocantă

Cântărețul și Maria Lungu aveau planuri mari de viitor împreună. Cei doi voiau să se mute în aceeași casă, însă artistul se pare că a ales să renunțe la relația cu războinica de la Pro TV.

„Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit”, declara Mircea Eremia, în exclusivitate pentru Spynews.ro, la momentul respectiv. 

După anunțul făcut de Mircea Eremia în spațiul public, Maria Lungu a rămas șocată. În ciuda faptului că Mircea a sunat-o de mai multe ori după acele afirmații, blondina nu i-a mai răspuns și nici nu a dorit să mai audă de el.

„Am rămas șocată de câteva zile, de fapt nu am reușit să vorbesc nici cu Mircea, m-a sunat, dar n-am vrut să-i răspund. Efectiv s-a despărțit, noi aveam o relație mai diferită, era și la distanță”, erau declarațiile Mariei Lungu la “Acces Direct”.

Mircea Eremia, o nouă iubită

Cântărețul ne-a mai dezvăluit că este implicat, în acest moment, într-o altă relație amoroasă...însă ne-a dat de înțeles că nu este foarte serioasă.

„Momentan am pe cineva în viața mea, există o prezență feminină, da, recunosc, însă, doar că nu s-a concretizat nimic între mine și ea. Mai exact, nu este nimic oficial. În ultima perioadă m-am axat foarte mult și pe partea profesională, pe carieră. Am lucrat în ultima perioadă în studio. O să vin cu piese noi pe piață pentru cei care îmi iubesc muzica...cât de curând posibil. O să vedeți, am surprize multe!”, a conchis pentru Click! Mircea Eremia.

Click! spune

Maria Lungu este una dintre cele mai vocale concurente din echipa Războinicilor. Tânăra nu ezită să își spună părerea despre un concurent sau o situație anume atunci când are ocazia. Maria Lungu nu este străină de camerele de filmat, deoarece aceasta a mai participat, în calitate de concurentă la „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, dar și la „iUmor”, de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net