Mircea Eremia, fratele celebrei Alina Eremia, s-a dat pe muzic─â balcanic─â

21 ianuarie 2022

Dup─â o pauz─â muzical─â ╚Öi de televiziune Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, a revenit ├«n aten╚Ťia fanilor mai slab cu 15 kilograme ╚Öi cu un nou stil muzical care va rupe trendingul!

mircea eremia jpg
Mircea Eremia cântă muzică balkanică

Revenire spectaculoas─â pentru Mircea Eremia!

Artistul se relanseaz─â cu un nou stil muzical. Dup─â o pauz─â muzical─â iat─â c─â Mircea Eremia se ├«ntoarce cu for╚Ťe noi ╚Öi o echip─â special─â care i-a compus o pies─â pe placul s─âu ╚Öi dup─â tendin╚Ťele actuale - 9 Vie╚Ťi".

ÔÇ×Am lucrat cu Any1&ParkPlaceProduction, cu Andy m─â ╚Ötiu de ceva vreme, am avut pl─âcerea s─â lucr─âm mai multe piese ├«mpreun─â. Am avut pl─âcerea s─â m─â cunosc ╚Öi cu Ovidiu (Park Place), cu care am lucrat cu mare drag ╚Öi sper s─â facem treburi bune ╚Öi frumoase ├«mpreun─â. De altfel, ╚Öi eu sunt ca ╚Öi ei un creator de muzic─â, ╚Öi ├«mpreun─â c├ónd petrecem timp la studio pot spune c─â ies lucruri de calitate. Pentru mine este un stil nou, nu a fost greu s─â c├ónt a╚Öa, iubesc acest stil balcanic.

Această fuziune am făcut-o pentru că mi-a plăcut stilul muzical și mi-ar plăcea să spun că este revenirea mea supremă. Industria muzicală din România s-a cam schimbat și încerc să fac parte și eu din ea și să îmi iasă această fuzine cât mai bine și cât mai închegată, să fiu la nivelul așteptărilor", a spus Mircea Eremia.

Solistul a m─ârturisit c─â a fost o adev─ârat─â pl─âcere s─â filmeze ├«mpreun─â cu regizorul Claudiu Stan pentru acest videoclip la piesa "9 Vie╚Ťi". "Am schimbat dou─â ╚Ťinute ╚Öi am filmat c├óteva ore, av├ónd ├«n vedere c─â suntem profesioni╚Öti. Am avut o chimie ├«n platoul de filmare ├«mpreun─â cu partenera din videoclip", a povestit Mircea Eremia.

Artistul se bucur─â c─â le place piesa ╚Öi celor din familia lui, ├«n special surorii lui, celebra solist─â Alina Eremia. Mircea mai spune c─â vor urma multe surprize muzicale, "Vreau s─â lucr─âm ├«mpreun─â la c├ót mai mult─â muzic─â, s─â fie c├ót mai multe piese de calitate!ÔÇŁ.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
insula iubirii (5) jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg