Cătălin Moroşanu s-a făcut actor: «E mai greu ca în ringul de lupte!»

Ultima actualizare:

    Alături de colegii de filmare
Alături de colegii de filmare

Sportivul şi fostul concurent de la diferite reality-show-uri s-a făcut actor. Cătălin Moroşanu (36 de ani), Răzvan Popescu şi fratele Alinei Eremia, Mircea, au fost distribuiţi în serialul "6ase" care a debutat pe 19 octombrie pe YouTube.

"Întotdeauna am visat să fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. "6ase" este un proiect de suflet, realizat în oraşul meu natal, Iaşi, de prietenul Vlad Baba, cel care l-a şi produs. În serial joc rolul unui tată ce pleacă în căutarea fetiţei lui, care e răpită. E pentru prima dată când joc într-un film şi sunt entuziasmat. A fost mai greu ca în ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet să vă placă, am pus multă pasiune în el”, a povestit Cătălin  sau ”Moartea din Carpaţi”, cum i se mai spune. 

În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeţii, după ce au fost răpiţi de o agenţie secretă. Acţiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliţia, profesorii şi părinţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net