Mircea Eremia, transformare spectaculoasă. Cum a slăbit 15 kg

19 ianuarie 2022

Solistul Mircea Eremia, cunoscut şi de pe vremea când prezenta matinalul de la Antena Stars, a trecut în ultimile luni printr-o transformare spectaculoasă. Nu numai că a slăbit peste 15 kilograme, dar şi-a schimbat studioul şi stilul muzical, abordând acum ce se caută şi anume stilul balknic.

image
Fratele Alinei Eremia, şi el solist şi vedetă tv, se pregăteşte pentru o relansare

Fratele mai mic al Alinei Eremia intrase într-un con de umbră după ce nu a mai prezentat matinalul Antenei Stars. Mircea Eremia (24 de ani) s-a mutat înapoi acasă la părinţi în Buftea şi în pandemie s-a îngrăşat foarte tare.

Mircea Eremia a slăbit 15 kilograme cu post şi sport

Însă din fericire nu s-a lăsat pe o ureche şi din toamna anului trecut nu numai că s-a pus pe slăbit, dar şi pe muncă, intrând din nou în studioul de înregistrări şi lucrând la un nou gen de muzică, foarte la modă acum.

„Aveam 106 kilograme şi am dat jos 15 kilograme şi vreau să continui. Am ţinut postul, nu am ţinut o cură de slăbire, ci am făcut foarte mult sport şi cred că m-a ajutat faptul că am trecut prin Postul Crăciunului. Sunt mare şi pentru că am genele de la tatăl meu şi el fiind masiv. Mă bucur că mănânc mai puţin şi merg mai mult la sală”, ne-a mărturist solistul, care a făcut o schimbare şi în carieră.

image
Mircea a depășitîn pandemie 100 de kilograme

„Împreună cu Alina, sora mea, am fost singurii fraţi care au reprezentat România la Eurovision. Acum lansez o nouă piesă, „9 vieţi”, cu influenţe balcanice şi am lucrat cu Any1 & ParkPlace Production şi Balkanika Records. Pentru mine e un stil nou, nu a fost greu să cânt aşa, iubesc acest stil balkanic. Această fuzine am făcut-o pentru că mi-a plăcut stilul şi mi-ar plăcea să spun că este revenirea mea supremă. Industria muzicală din România s-a cam schimbat şi încerc să fac parte şi eu din ea şi să îmi iasă această fuzine cât mai bine şi cât mai închegată, să fiu la nivelul aşteptărilor”, ne-a mai spus Mircea.

image
Așa arată acum fratele Alinei Eremia

Primele reacţii au venit de acasă: el se bucură că le place piesa şi celor din familia lui, în special surorii lui, celebra solistă Alina Eremia.

Mircea Eremia îşi doreşte să apară într-un reality show

stanga
dreapta
mircea eremia jpg
mircea eremia7 jpg
mircea eremia6 jpg
mircea eremia5 jpg
mircea eremia32 jpg
mircea eremia3 jpg

Mircea mai spune că vor urma multe surprize muzicale. Cât despre televiziune, nu vrea să renunţe şi se vede în viitor într-un nou show tv, poate într-un reality-show, chiar.

„Mi-ar plăcea să revin, fie într-un show tv în care să prezint, fie să particip la „Nea Marin”, „Te cunosc de undeva” sau „Survivor”. Nu cred că eşti pregătit vreodată pentru Survivor, dar cred că acolo eşti pus în faţa faptului împlinit. Clar aş încerca”, a mai mărturisit Mircea Eremia pentru Click!.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg