Fratele Alinei Eremia se iubește cu o blondă super-hot. Mircea Eremia: «Cred că o cer de nevastă»

Fratele Alinei Eremia, Mircea, a fost singur o lungă perioadă de timp. Pare-se că situația s-a schimbat, iar tânărul are acum o relația stabilă cu o blondă super-sexy, cunoscută în țara noastră. Cine este Maria Lungu, iubita lui Mircea Eremia?

Fratele Alinei Eremia se iubește cu o blondă super-hot. Mircea Eremia: «Cred că o cer de nevastă»
Fratele Alinei Eremia se iubește cu o blondă super-hot. Mircea Eremia: «Cred că o cer de nevastă»

Mircea Eremia este pregătit să își ia adio de la burlăcie! Fratele Alinei Eremia nu s-a mai ascuns și a ales să vorbească deschis despre femeia care i-a dat lumea peste cap. Maria Lungu, iubita bărbatului, a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Acolo a fost cucerită de Cristian Marinescu, însă relația lor a fost una tumultoasă, compusă dintr-o serie de despărțiri și împăcări.

Citește și Alina Eremia şi iubitul, scene romantice în Maldive

Povestea lor de dragoste s-a încheiat odată cu filmările pentru emisiune, iar Maria Lungu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. O vreme, blonda a evitat să ofere prea multe detalii despre noul său partener, spunând doar că trăiește o poveste de dragoste cu un cântăreț cunoscut. Mircea Eremia rupe tăcerea și recunoaște că este împreună cu Maria Lungu.

Mircea Eremia este pregătit să se însoare cu Maria Lungu de la „ Puterea Dragostei”

Cei doi au o relație la distanță și Mircea Eremia a vizitat-o pe iubita sa în Chișinău, acolo unde ea locuiește. Invitat în platoul WOWnews, la emisiunea „Bărbați vs. Femei”, fratele Alinei Eremia a oficializat relația cu Maria Lungu, în ciuda faptului că, inițial, amândoi și-au dorit să păstreze discreția și să își consume povestea departe de lumina reflectoarelor.

Maria a venit la mine la câteva concerte, unde s-a distrat foarte frumos și cred că acolo s-au aprins scânteile mai mult. Cred că cel mai mult a atras-o la mine balansul, cântam cu percuțiile atunci, flexul. Cântam și piese de dragoste, dar erau în arabă, nu cred că a înțeles prea multe, dar cred că ce i-am transmis a fost important (...)

Ne alintăm iubirea mea și puișor.(…) În viitor, cred că o să o cer pe Maria de nevastă. Maria, să te pregătești”, a transmis Mircea Eremia, în emisiunea citată anterior.

Alina Eremia stă departe de relațiile fratelui: «Mi-a zis că sunt vagabond»

Mircea Eremia a vorbit și despre relația pe care o are cu sora sa, însă a mărturisit că solista nu se implică prea mult atunci când vine vorba de iubitele sale. Acest aspect este datorat, cel mai probabil, și faptului că Mircea nu a mai iubit cu adevărat, în ultima perioadă.

La un moment dat o interesau relațiile mele. Acum mai puțin de când nu am mai avut ceva cu adevărat serios așa, să mă duc să o prezint familiei. În general vorbim, dar acum mai puțin despre asta. Mi-a zis că sunt vagabond. Dacă este de acord ea sau mama, important e să îmi placă mie și mie îmi place”, a mai precizat Mircea.

Citește și Alina Eremia nu-și mai ascunde iubitul! Edi, personajul principal din videoclipul artistei

Maria Lungu a participat la sezonul al treilea al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, unde a format un cuplu cu Marinescu. Înainte de a intra în lumea showbiz-ului, a fost logodită și a suferit o decepție, căci fostul partener a fost infidel și a înșelat-o, spune ea, chiar la petrecerea burlacilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net