Cum îl susține soția pe Ionuț Iftimoaie, după toate certurile în care a fost implicat la Survivor. Maria: „Cât poate să ducă”

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) are pe cine să se bazeze în viață...pe soția lui, Maria cu care este căsătorit de 16 ani! Contactată de Click!, frumoasa moldoveancă ne-a dezvăluit că este tare mândră de parcursul în competiție a partenerului său de viață. Ba mai mult, are foarte multă încredere în el, chiar dacă a fost implicat în ultima perioadă în discuții contradictorii, destul de aprinse, cu Maria Constantin (35 de ani) și Vica Blochina (47 de ani).

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai buni concurenți pe care echipa Faimoșilor din cadrul competiției sportive Survivor România 2023 îi are. Fostul campion K1 reușește să strângă puncte pentru formația din care face parte la fiecare probă la care participă.

Toate aceste rezultate bune reușesc să îi facă familia mândră și fericită. Contactată de Click!, Maria Iftimoaie, femeia cu care Ionuț se iubește de aproape două decenii și cu care are trei copii, ne-a dezvăluit că îi crește inima când vede că Ionuț este unul dintre cei mai buni concurenți, chiar dacă în ultima perioadă au existat tensiuni între el și Vica, dar și cu Maria Constantin.

„Eu mă bucur foarte tare că se descurcă bine, că aduce puncte echipei. Știam că o să facă față cu brio probelor din concurs, nu m-am gândit o clipă că nu o să facă față. Are peste 20 de ani de activitate sportivă în spate.

Nu pot să îți zic dacă ajunge până în finală, pentru că depinde de foarte multe lucruri. Totul este imprevizibil. Eu vreau să stea în competiție cât vrea el și cât vrea inima lui...cât poate să ducă, nu să se forțeze mai mult decât este cazul. El are tot ce îi trebuie acasă, nu îi lipsește nimic”, a spus Maria Iftimoaie pentru Click!.

Ionuț Iftimoaie, contre cu Maria Constantin

În cadrul competiției sportive de la Pro TV, la Consiliul de Eliminare, concurenții din echipa Faimoșilor au fost nevoiți să nominalizeze un coleg din echipă care să plece acasă. Așa că fostul campion K1 a ales să o nominalizeze pe Maria Constantin pentru a pleca acasă, susținând faptul că artista nu are condiția fizică necesară care să aducă puncte echipei. Astfel că, în urma voturilor din partea telespectatorilor, artista de muzică populară a părăsit competiția din Dominicană.

Citește și - Ionuț Iftimoaie și-a răsfățat soția și copiii, la munte

„Nu comentez acest subiect. Ionuț se descurcă singur foarte bine. Nu vreau să vorbesc despre acest lucru”, a spus Maria Iftimoaie.

Fostul campion K1a avut discuții aprinse și cu Vica Blochina. Fosta balerină îl acuză de perversitate pe Ionuț.

„Tu iei fiecare coleg în parte și îl bârfești cu fiecare în parte”, a fost una dintre replicile acide ale Vicăi, la adresa lui Ionuț Iftimoaie.

Nici fostul luptător nu s-a lăsat mai prejos și a atacat-o pe Vica: „Nu vorbi tu despre ce înseamnă bârfă, Vica! Ea este diabolică”.

Click! spune

Ionut Iftimoaie a fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa în anul 2001. Sportivul are în palmaresul său numeroase premii câștigate la gale local kombat/ superkombat în fața a luptători foarte buni din această industrie cum ar fi Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic. Ionuț Iftimoaie și-a pus mănușile de boxer în cui în anul 2016, pentru a se dedica mai mult familiei și pentru a se lansa în afaceri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net