Ionuţ Iftimoaie, cu toată familia, în ciubăr. Așa nu l-ai mai văzut pe fostul kickboxer

Ajuns la 43 de ani, fostul kickboxer român își face cam toate poftele. Asta pentru că își și permite! Ionuț Iftimoaie are viața pe care a visat-o. Fostul sportiv a făcut mai multe investiții de milioane în Comănești și se bucură, pe lângă afacerile pe care le are și le dezvoltă continuu, de familia sa frumoasă și de cei trei copii superbi.

Ionuț Iftimoaie și soția sa
Ionuț Iftimoaie și soția sa

“Maria și-a deschis un atelier de croitorie care merge foarte bine, iar eu am început să construiesc câteva spații comerciale, care să asigure un venit lunar familiei mele”, a spus fostul sportiv la un moment dat într-un interviu. Și dacă totul le merge ca pe toate de ce să nu fie și mai distractiv așa că Iftimoaie a adus recent în curtea familiei un ciubăr!

Ionuț Iftimoaie și-a sărbătorit onomastica numelui la munte, de Sfântul Ion, pentru că atât el, cât și doi dintre copiii săi, au fost Ion și Ioana, dar și acasă, în vila luxoasă din Comănești, unde, pe lângă tradiționalul grătar și-a adus direct la el în curte și un ciubăr, atât de la modă printre vacanțele vedetelor.

Ionuț Iftimoaie, cu toată familia în ciubăr
Ionuț Iftimoaie, cu toată familia în ciubăr

"Am sărbătorit în familie alături de prieteni, cu tradiționalul grătar, tradiționalul ciubăr, pentru că acum, mai nou, ca să nu mai bat drumul până la Harghita, l-am adus în curte așa că nu ne rămâne decât să ne relaxăm acolo cu toții", a dat din casă Ionuț Iftimoaie, chiar de ziua lui, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Ionuț Iftimoaie, vacanță superbă, în Dubai

Iftimoaie a făcut sărbătorile acasă, cu familia, finii și prietenii, a primit pijamale de la Moș Crăciun și, la rândul rău, i-a "îmbrăcat" în daruri pe cei dragi.

"Dacă este să îmi doresc ceva este să mă țină Dumnezeu sănătos, să mă pot bucura de ceea ce am realizat deja și să pot să lucrez în continuare la ceea ce trebuie să fie planul pentru viitor. Acum cred că gândul nostru se îndreaptă către dorința comună de a scapă de această mască și să ne putem îmbrățișa cu cei dragi!”, a mai completat Iftimoaie la Prima TV. Înainte de Anul Nou, fostul kickboxer român și-a dus familia într-o frumoasă vacanță în Dubai, acolo unde copiii săi au fost mereu cu zâmbetul pe buze!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net