Kamara, de urgență pe mâna medicilor la Survivor România 2023! Ce a pățit Faimosul pe traseu

Andreea Moromete și Ionuț Iftimoaie au avut parte de o surpriză uriașă în exil, căci aici îi așteptau noii concurenți de la Survivor România 2023: Kamara și Alexandra Ciomag. Artistul a decis să accepte această provocare lansată de Pro TV ca să strângă bani pentru tratamentul fiului său, micul Leon, care are probleme grave de sănătate.

Kamara a avut parte de un început neașteptat la Survivor România 2023. Aștepta să îi cunoască pe colegii de echipă, dar s-a pomenit în exil, alături de Alexandra Ciomag, noua Războinică, precum și de Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete, care au cerut singuri să fie trimiși acolo. Chinul nu s-a oprit aici, căci a urmat o luptă crâncenă pe un traseu extrem de dificil, prin noroi.

Citește și: Când urmează să ajungă fiul lui Kamara, din nou, pe masa de operație? „Într-un cuvânt este sufletul meu pereche!”

Kamara a ajuns pe mâna medicilor la Survivor România 2023

Kamara este pregătit pentru orice provocare și vrea să depășească orice obstacol, de dragul fiului său.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a dezvăluit Kamara în emisiunea de la Pro TV.

Vezi și: Kamara intră să lupte în cușcă, pentru fiul său. Are un adversar mai tânăr și cu experiență în sportul de performanță

Pe traseul deosebit de greu, cu porțiuni cu noroi, au intrat doar cei patru concurenți, doi Faimoși și doi Războinici. Cei patru s-au luptat, iar Ionuț Iftimoaie, Kamara și Andreea Moșneagu și-au câștigat dreptul de a sta în taberele lor, alături de colegi. Din păcate pentru ea, noua Războinică s-a întors în exil, dar a avut dreptul să ia cu ea încă un concurent pe care chiar ea să îl nominalizeze.

Kamara și Ionuț Iftimoaie au ajuns de urgență pe mâna medicilor din cauza traseului plin de noroi. Nămolul le-a pătruns în ochi, iar privirea le-a rămas încețoșată chiar și la câteva ore după finalizarea probei respective. Urmează să aflăm în ediția de astăzi, 16 ianuarie 2023, cine este ghinionistul sau ghinionista care va pleca în exil, alături de Alexandra Ciomag.

Uite și: Motivul pentru care Kamara menține tăcerea despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghe și Anamaria Prodan artistului

Se luptă pentru fiul lui, Leon

Artistul este în stare de orice ca să își ajute copilul. Chiar dacă a trecut deja prin multe intervenții chirurgicale, Leon este un mic luptător, iar evoluția lui îi dă speranțe lui Kamara în privința șanselor de recuperare pentru viitor, în cazul fiului său.

„Cât privește această situație nu am frământări lăuntrice sau întrebări fără răspuns cu privire la ce se întâmplă cu el. Totul pentru mine este certitudine. Cu voia bunului Dumnezeuîntr-o zi o să meargă pe picioarele lui. Evoluția lui este evidentă, reușește singur să se ridice și să își mențină echilibrul fără să îl atingi chiar și 30 – 40 de secunde”, a declarat Kamara înainte de Survivor România, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net