Fiul lui Kamara va fi operat din nou, în Barcelona! «Suntem stâlpii lui și picioarele lui!»

#Exclusiv Click!

Kamara este dovada vie de forță, încredere și putere atunci când vine vorba de fiul lui, micuțul Leon (7 ani), un adevărat luptător. Kamara pregătește în 10 mai o gală din care speră să obțină fonduri care îl vor ajută mai departe în tratamentele și operațiile fiului său, pe care își dorește să îl vadă mergând.

Kamara, alături de fiul său, Leon şi mama micuţului, Oana
Kamara, alături de fiul său, Leon şi mama micuţului, Oana

Atât artistul cât și mama băiețelului său, Oana, își doresc ca Leon să se facă bine dar pentru asta au nevoie să susțină toate tratamentele care nu sunt deloc ieftine. Din contră, pentru fiecare intervenție susținută la Barcelona, Kamara și Oana au nevoie de câte 10.000 de euro pentru operație și tratament! Și merg înainte pentru că dragostea pentru fiul lor va învinge!

Click!: Cum este micuțul Leon? Am înțeles că vă pregătiți de o nouă operație! Când plecați și despre ce este vorba?

Kamara: Leon e bine, mulțumim lui Dumnezeu! Face din ce în ce mai multe progrese, are personalitate, e pe veselie, lucrează foarte bine. E muncitor, e un campion și ne pregătim pentru operația de la sfârșitul lunii august, început de septembrie, în funcție de cum revin doctorii din vacanță, la Barcelona, la Policlinica Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, pentru alungirea de mușchi și anume operație de Miotenofasciotomie.

Anul acesta la câte intervenții va fi el supus?

Doar o operație pe an, cea de Miotenofasciotomie pentru că nu e recomandat să faci mai multe, cu anestezie, e și așa una pe an ne gândim cumva dacă nu e mult dar cumva trebuie să facem operația pentru a-l ajuta să i se dea drumul la mușchi încât să poată lucra mai bine în continuare.

Operaţia şi recuperarea costă 10.000 de euro

Voi, ca părinți, câți bani trebuie să aveți pregătiți anul acesta, pentru tot ce vă așteaptă de acum încolo cu Leon?

Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!

Ce stare de spirit are el, micuțul luptător?

Ca stare de spirit Leon este senzațional, este foarte fericit, cântă toată ziua, ne-a zis că el vrea să devină pianist, că el e muzician, că e profesor de muzică, asta îmi zice mereu: "Eu sunt profesor de muzică și când voi fi mai mare vreau să devin pianist!".

Cum crezi că vor decurge lucrurile pentru Leon? Ce îți dorești pentru el?

Doar Dumnezeu poate să spună ceva în acest sens! Nici măcar doctorii nu pot spune cu precizie când va fi recuperarea totală! E o recuperare care se face treptat-treptat! Așteptăm la fiecare pas! De aceea și campania lui se numește "Încă un pas pentru Leon!". Nu avem cum să anticipăm ce și cum, însă  normal că îmi doresc să îl văd alergând, normal că îmi doresc să îl văd independent și chiar dacă nu va fi un campion olimpic, cum am mai spus-o,  să fie un campion în viață.

Ce ați făcut de sărbători?

De Paște, Leon a fost plecat cu mămica lui, la bunici, la părinții ei, acolo au stat de sărbători, noi ne-am întâlnit după aceea, nu am petrecut Paștele împreună însă nu este nicio problemă, pentru noi este sărbătoare în fiecare zi! 

Kamara va organiza o gală de strângere de fonduri în 10 mai

Când pregătești gala pentru el? Ce intenționezi să obții acum, la această gală pentru Leon?

Gala este în data de 10 Mai, de la ora 20.00, atunci mă bat pentru Leon la Gala RXF Star Edition împotriva lui  Iulian Pitea, campion național la sărituri cu schiul și  totodată fost concurent la Survivor și la Exatlon, e tânăr, are 24 de ani, face 25, e ambițios, mă bucur pentru el și o să  ne vedem acolo în cușcă unde el zice că va mai rămâne unul, eu nu-l contrazic!

La această gală îmi doresc să mai obțin fonduri necesare pentru Leon, pentru el, pentru tot ce urmează, pentru că e o luptă de ani, nu e o luptă de azi pe mâine, e o luptă de ani! Și vom lupta împreună pentru el!

Evident și Oana, mămica lui e alături de mine, pentru că suntem împreună în această epopee, am muncit împreună până acum, vom continua să facem asta, suntem stâlpii lui și picioarele lui deocamdată și sperăm într-o bună zi să  fie el, la rândul lui, picioarele noastre, cum s-ar spune, să aibă puterea să ne ridice!

Ce diagnostic are micuțul Leon

Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică. De atunci Kamara se zbate să îl ducă pe Leon la cei mai buni medici și să strângă bani pentru toate intervențiile necesare care îi asigură confort lui Leon, dar care și costă toate, adunate, în jur de 100.000 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net