Kamara, oprit în trafic de polițiști: „Recomand să iei un taxi dacă ai băut!” Ce amenzi au dat oamenii legii

Razie de amploare azi-noapte, pe străzile Capitalei! Polițiștii de la Rutieră au oprit șoferii în trafic, i-au testat de alcool și droguri, au împărțit broşuri, flyere şi au făcut recomandări. Cu toate acestea, au prins și câțiva șoferi care se aflau la volan băuți. 

image

Printre conducătorii auto care au fost opriți în timpul acțiunii s-a aflat și cântărețul Kamara. Artistul nu a încălcat nicio regulă și a ținut să să lea un sfat celorlați participanți la trafic: „Recomand să iei un taxi dacă ai băut, pentru că maşina rămâne la locul ei. Consider că este o iniţiativă foarte bună şi lăudabilă din partea Poliţiei Române.”.

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive, a fost îndemnul agenţilor de la Rutieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile din Capitală. Oamenii legii au purtat discuții cu conducătorii auto și le-au oferit materiale informative (flyere, broșuri și autocolante) în care sunt prezentate consecințele în trafic ale consumului de alcool și droguri, date statistice, precum și noțiuni de ordin legislativ.

Amenzi în valoare de 107.000 lei  

Polițiștii rutieri au aplicat 511 sancțiuni contravenționale (247 sancțiuni pentru depășirea limitei legale de viteză), în valoare de aproximativ 107.000 lei, și au constatat: 8 infracțiuni la regimul circulației, după cum urmează: 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, 2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat, 1 pentru deținerea de substanțe interzise. 

image

De asemenea au fost reținute 8 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constate și 52 de permise de conducere: 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice-contravenție, 5 pentru infracțiunile la regimul rutier, 12 pentru încălcarea regimului legal de viteză cu peste 50km/h, 28 pentru alte abateri de natură contravențională.

Prins conducând cu 131 km/h

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe o stradă din sectorul 4 cu viteza de 131 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1305lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. În sectorul 5, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul  sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice și i-a fost întocmit dosar penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg