Kamara a trăit un coșmar. Drama prin care trece solistul Alb Negru

27 ianuarie 2022

Împlinește 46 de ani pe 19 februarie, iar viața lui a fost presărată cu multe cumpene. Kamara a vorbit despre copilăria grea, moartea părinților săi, dar și despre cum medicul a nenorocit viața copilului său, într-un interviu sincer, la emisiunea "În Oglindă", cu Mihai Ghiță.

kamara jpeg
Kamara a vorbit în emisiunea lui Ghiță

 Kamara: „Medicul a nenorocit 9 copii în noaptea aceea"

Kamara Ghedi este membrul trupei Alb Negru. Viața de artist e ușoară, însă povestea artistului este una destul de delicată. Existența lui s-a împărțit între Guineea Franceză și România, între fotbal și muzica, între plajele din Conakry și cartierul Drumul Taberei din București. Până la 8 ani a rămas aici, însă după moartea tatălui și a bunicii, a plecat împreună cu mama și cu frații lui la familia tatălui, în Guineea.

„Pe patul de moarte i-am promis tatălui meu că dacă e să pățească el ceva, va pleca cu noi în Guineea Franceză, pentru că îi era teamă că dacă și ea pățește ceva, noi vom ajunge la orfelinat. Eu am fost păcălit să plec, eu nu am știut că plec, mie mi s-a spus că plec în vacanță. A fost o imagine care m-a bântuit multă vreme. Pentru un copil să își vadă tatăl așa nu e tocmai ușor și a fost foarte greu pentru ea.

Țin minte că se chinuia zi de zi, dar mama nu s-a plâns niciodată. Țin minte că era toată un zâmbet. Din păcate nu a mai avut timp să îl cunoască pe Leon, pentru că a dezvoltat un cancer foarte rapid, în numai trei luni s-a adus, am simțit că s-a rupt ceva din mine, eu am plecat brutal din România.”, a declarat Kamara la Kanal D.

Kamara a vorbit și despre perioada în care a venit pe lume Leon și ce s-a întâmplat în noaptea în care micuțul s-a născut, dar și cum a realizat că are probleme. El și mama copilului, fosta soție, Oana, au trecut prin clipe grele.

„A fost obligată să nască natural, în loc să o ascultă și să facă, cum era necesar, cezariană. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni. În aceeași noapte. După 21 de zile ni l-au pus în brațe și am plecat acasă. Nici nu am știut că are probleme, a luat foarte, foarte greu în greutate apoi ușor, ușor am descoperit că nu se ridică, că nu se întoarce de pe o parte pe cealaltă. Noi facem tot ce se poate să fie pe picioarele lui. Leon a reușit să transmită și altora puterea de a lupta. E o călătorie și o duc cu demnitate!", a mai spus Kamara.

Părinții lui Kamara sunt Laye și Floria, are trei frați, pe Musty, Saran și Corina. Kamara a fost rodul iubirii dintre Laye și Floria, pe care artistul a pierdut-o în urmă cu câțiva ani și de care artistul era extrem de apropiat. Artistul și familia sa au mers în Guineea Franceză în 1985 și s-au întors în țară în 1990. 

Kamara s-a lansat în muzică în 2004, în trupa AlbNegru. Artistul s-a căsătorit cu Oana în 2012, iar împreună au un copil, pe Leon. Cântărețul mai are un copil, pe Stephanie, din prima căsătorie, de 23 de ani, studentă la Jurnalism.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg