Kamara a trăit un coșmar. Drama prin care trece solistul Alb Negru

Ultima actualizare:

Împlinește 46 de ani pe 19 februarie, iar viața lui a fost presărată cu multe cumpene. Kamara a vorbit despre copilăria grea, moartea părinților săi, dar și despre cum medicul a nenorocit viața copilului său, într-un interviu sincer, la emisiunea "În Oglindă", cu Mihai Ghiță.

Kamara a vorbit în emisiunea lui Ghiță
Kamara a vorbit în emisiunea lui Ghiță

 Kamara: „Medicul a nenorocit 9 copii în noaptea aceea"

Kamara Ghedi este membrul trupei Alb Negru. Viața de artist e ușoară, însă povestea artistului este una destul de delicată. Existența lui s-a împărțit între Guineea Franceză și România, între fotbal și muzica, între plajele din Conakry și cartierul Drumul Taberei din București. Până la 8 ani a rămas aici, însă după moartea tatălui și a bunicii, a plecat împreună cu mama și cu frații lui la familia tatălui, în Guineea.

„Pe patul de moarte i-am promis tatălui meu că dacă e să pățească el ceva, va pleca cu noi în Guineea Franceză, pentru că îi era teamă că dacă și ea pățește ceva, noi vom ajunge la orfelinat. Eu am fost păcălit să plec, eu nu am știut că plec, mie mi s-a spus că plec în vacanță. A fost o imagine care m-a bântuit multă vreme. Pentru un copil să își vadă tatăl așa nu e tocmai ușor și a fost foarte greu pentru ea.

Țin minte că se chinuia zi de zi, dar mama nu s-a plâns niciodată. Țin minte că era toată un zâmbet. Din păcate nu a mai avut timp să îl cunoască pe Leon, pentru că a dezvoltat un cancer foarte rapid, în numai trei luni s-a adus, am simțit că s-a rupt ceva din mine, eu am plecat brutal din România.”, a declarat Kamara la Kanal D.

Kamara a vorbit și despre perioada în care a venit pe lume Leon și ce s-a întâmplat în noaptea în care micuțul s-a născut, dar și cum a realizat că are probleme. El și mama copilului, fosta soție, Oana, au trecut prin clipe grele.

„A fost obligată să nască natural, în loc să o ascultă și să facă, cum era necesar, cezariană. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni. În aceeași noapte. După 21 de zile ni l-au pus în brațe și am plecat acasă. Nici nu am știut că are probleme, a luat foarte, foarte greu în greutate apoi ușor, ușor am descoperit că nu se ridică, că nu se întoarce de pe o parte pe cealaltă. Noi facem tot ce se poate să fie pe picioarele lui. Leon a reușit să transmită și altora puterea de a lupta. E o călătorie și o duc cu demnitate!", a mai spus Kamara.

Părinții lui Kamara sunt Laye și Floria, are trei frați, pe Musty, Saran și Corina. Kamara a fost rodul iubirii dintre Laye și Floria, pe care artistul a pierdut-o în urmă cu câțiva ani și de care artistul era extrem de apropiat. Artistul și familia sa au mers în Guineea Franceză în 1985 și s-au întors în țară în 1990. 

Kamara s-a lansat în muzică în 2004, în trupa AlbNegru. Artistul s-a căsătorit cu Oana în 2012, iar împreună au un copil, pe Leon. Cântărețul mai are un copil, pe Stephanie, din prima căsătorie, de 23 de ani, studentă la Jurnalism.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net