Kamara, concert caritabil pentru o nouă operaţie pentru fiul său: «Este o lecţie de viaţă»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Kamara Ghedi (46 ani) este un tătic super responsabil atunci când vine vorba de Leon, fiul lui de 8 ani, care a fost diagnosticat, la scurt timp de la naştere, cu tetrapareză spastică. 

Kamara îşi  doreşte ca  Leon să poată  să meargă  singur
Kamara îşi doreşte ca Leon să poată să meargă singur

De atunci, atât părinţii lui Leon, cât şi prietenii şi apropiaţii s-au mobilizat să ajute cu ce pot, atât prin evenimente caritabile şi strângere de fonduri, cât şi cu gânduri bune şi pozitive. Leon are nevoie de multe tratamente costisitoare şi operaţii la fiecare puseu de creştere, iar costul unei operaţii de miotenofasciotomie, care are loc la Barcelona, ajunge în jurul sumei de 10.000 de euro. 

Citește și: Fiul lui Kamara va fi operat din nou, în Barcelona! «Suntem stâlpii lui și picioarele lui!»

Şi pentru că se apropie noua intervenţie, Kamara organizează pe 9 octombrie un concert caritabil, cu strângere de fonduri, “Încă un pas pentru Leon”, urmând apoi ca pe 12 octombrie să meargă la un control amănunţit cu băiatul său, la Timişoara. În funcţie de rezultatele analizelor de acolo, Leon va fi supus unei noi operaţii, benefică pentru buna lui dezvoltare. Kamara a povestit pentru Click! ce urmează  pentru el şi micuţul său de 8 ani, un adevărat luptător! 

Nu rata nici: INTERVIU Iulian Pîtea, de la Survivor și Exatlon, la lupte în cușcă: «M-am bătut de foarte multe ori pe stradă»

Va cânta pe 9 octombrie la Râmnicu Vâlcea  

Mai întâi avem evenimentul caritabil pentru Leon la Râmnicu Vâlcea, pe 9 octombrie. Vor veni vreo 20 de artişti să cânte, de la Temişan, la Antonio Pican, trecem prin toată muzica românească. O să fie mare show! Preţul biletului o să fie de 50 de lei pentru întregul eveniment. Se joacă şi fotbal, începând cu ora 13 o să fie două meciuri. Banii strânşi îi punem pentru Leon, pentru următoarele acţiuni”, ne-a povestit Kamara.  

Află și: Kamara intră să lupte în cușcă, pentru fiul său. Are un adversar mai tânăr și cu experiență în sportul de performanță

Leon a făcut deja foarte multe progrese!

„A început să se ridice singur în genunchi şi picioarele le mişcă, dar nu poate să şi le îndrepte deocamdată şi nu are o coordonare a picioarelor. El ştie să facă paşi! Mai întâi de toate trebuie să se ridice în picioare, după aceea ajungem la partea cu mersul! Eu sper să meargă până la 15-18 ani şi chiar să alerge şi eu sunt convins că se va întâmpla cu evoluţia medicinei şi mai ales cu voinţa bunului Dumnezeu, plus lupta noastră şi a lui, evident, cu toată susţinerea din toate părţile vom ajunge să îl punem pe picioare pentru că este o lecţie de viaţă, e un caz care a  inspirat alte cazuri!

Mulţi se luptă  pentru copiii lor. Deocamdată nu a început şcoala, dar o să  înceapă acasă şi apoi va merge câte două ore la şcoală, cu însoţitor”, mai spune artistul pentru Click! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net