MasterChef 2022: Musty Camara a primit şorţul, dar şi un avertisment din partea chefilor

#MasterChef România 19 ianuarie 2022

Musty Camara, fratele mai mic al cântăreţului Kamara, a fost o apariţie surpriză în ediţia de miercuri, 19 ianuarie, a emisiunii MasterChef. Inginerul de sunet, care a participat şi la Survivor, de la Kanal D, a venit la show-ul culinar Pro TV pentru a demonstra că ştie să gătească. El a primit şorţul, dar a fost şi urecheat de chefi.

image

Musty a venit alături de iubita lui şi a recunoscut că nu a avut emoţii înainte de a ajunge în faţa celor trei chefi. El a mai explicat că este pasionat de gătit de mic, de când îşi ajuta mama în bucătărie.

“Pasiunea pentru gătit cred că o am de mic. Mereu am stat lângă mama, să tai, să curt, să ajut. Nu sunt obiţnuit să gătesc sub presiune, a fost un pic mai greu, trebuie să mă grăbesc. Nu am avut nicio emoţie cnd am intrat la chefi, mai mult avea iubita mea emoţii”, a spus Musty, la MasterChef.

El a gătit pentru cei trei chefi un somon la tigaie, cu orez cu sos quarto formaggi şi un decor de creveţi, roşii, broccoli şi ciurperci.

Totuşi, Musty a recunoscut că a avut puţine trepidaţii în momentul în care chefii au gustat din felul gătit de el. “Se uitau fix la mine, cu o faţă seioasă, m-am speriat”, a spus Musty.

Chef Joseph Hadad, nemulţumit de farfuria lui Musty

ChefJoseph Hadad a criticat faptul că farfuria lui Musty a semnănat cu un platou şi i-a dat “Nu”. “Mulţi bucătari cred că e ok să pui multe legume în farfurie. Nu e”, a spus chef-ul.  

Chef Foa a fost şi el de părere că fratele mai mic al lui Kamara merită să primească un “Da”: “Fratele tău ştie să cânte, tu ştii să găteşti?”, a spus el, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că Musty este talentat.

“Somon nu avut os, broccoli nu a avut os, ciurperci nu a avut os”, a spus Radu Dumintrescu, care i-a dat şi el un “Da”. Chef-ul a completat însă că trebuie să fie atent data viitoare. “La următoarea probă la care vii cu Piaţa Obor în farfurie, nu voi mai fi indulgent”, a spus Radu Dumitrescu.

stanga
dreapta
musty camara 2 jpg
musty camara 3 jpg
musty camara jpg

Musty şi Kamara au stat singuri în Guinee când aveau 10 şi 15 ani

Musty a povestit şi un episode greu din copilăria sa. Mama lui este româncă, iar tatăl din Guineea. El şi fratele său, Kamara, care este cu cinci ani mai mare decât el, au fost nevoiţi să stea un an şi jumătate singuri în ţara africană, iar asta l-a marcat pe Musty.

“Am stat în Guineea singuri, el avea 15 ani, eu 10, am stat un an şi jumătate singuri, copii, într-o ţară străină. Era foarte greu să ne descurcăm, să fac faţă la crizele lui, el avea o boală mai gravă”, a spus Musty, despre cel mai greu moment din viaţa sa.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg