MasterChef 2022: Musty Camara a primit şorţul, dar şi un avertisment din partea chefilor

#MasterChef România
Ultima actualizare:

Musty Camara, fratele mai mic al cântăreţului Kamara, a fost o apariţie surpriză în ediţia de miercuri, 19 ianuarie, a emisiunii MasterChef. Inginerul de sunet, care a participat şi la Survivor, de la Kanal D, a venit la show-ul culinar Pro TV pentru a demonstra că ştie să gătească. El a primit şorţul, dar a fost şi urecheat de chefi.

image

Musty a venit alături de iubita lui şi a recunoscut că nu a avut emoţii înainte de a ajunge în faţa celor trei chefi. El a mai explicat că este pasionat de gătit de mic, de când îşi ajuta mama în bucătărie.

“Pasiunea pentru gătit cred că o am de mic. Mereu am stat lângă mama, să tai, să curt, să ajut. Nu sunt obiţnuit să gătesc sub presiune, a fost un pic mai greu, trebuie să mă grăbesc. Nu am avut nicio emoţie cnd am intrat la chefi, mai mult avea iubita mea emoţii”, a spus Musty, la MasterChef.

El a gătit pentru cei trei chefi un somon la tigaie, cu orez cu sos quarto formaggi şi un decor de creveţi, roşii, broccoli şi ciurperci.

Totuşi, Musty a recunoscut că a avut puţine trepidaţii în momentul în care chefii au gustat din felul gătit de el. “Se uitau fix la mine, cu o faţă seioasă, m-am speriat”, a spus Musty.

Chef Joseph Hadad, nemulţumit de farfuria lui Musty

ChefJoseph Hadad a criticat faptul că farfuria lui Musty a semnănat cu un platou şi i-a dat “Nu”. “Mulţi bucătari cred că e ok să pui multe legume în farfurie. Nu e”, a spus chef-ul.  

Chef Foa a fost şi el de părere că fratele mai mic al lui Kamara merită să primească un “Da”: “Fratele tău ştie să cânte, tu ştii să găteşti?”, a spus el, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că Musty este talentat.

“Somon nu avut os, broccoli nu a avut os, ciurperci nu a avut os”, a spus Radu Dumintrescu, care i-a dat şi el un “Da”. Chef-ul a completat însă că trebuie să fie atent data viitoare. “La următoarea probă la care vii cu Piaţa Obor în farfurie, nu voi mai fi indulgent”, a spus Radu Dumitrescu.

Musty şi Kamara au stat singuri în Guinee când aveau 10 şi 15 ani

Musty a povestit şi un episode greu din copilăria sa. Mama lui este româncă, iar tatăl din Guineea. El şi fratele său, Kamara, care este cu cinci ani mai mare decât el, au fost nevoiţi să stea un an şi jumătate singuri în ţara africană, iar asta l-a marcat pe Musty.

“Am stat în Guineea singuri, el avea 15 ani, eu 10, am stat un an şi jumătate singuri, copii, într-o ţară străină. Era foarte greu să ne descurcăm, să fac faţă la crizele lui, el avea o boală mai gravă”, a spus Musty, despre cel mai greu moment din viaţa sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net