Drama lui Chef Hadad, văduv cu trei copii! „Se trezea noaptea și striga mama!”

MasterChef a revenit la PRO TV după doi ani de pauză! Au curs, însă, lacrimi grele în platoul primei ediții! Chef Josepf Hahad s-a regăsit în povestea tristă de viață a unuia dintre concurenți. Vestitul chef a dezvăluit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, drama trăită, în urmă cu 13 ani, atunci când a rămas văduv cu trei copii, la doar 48 ani!

Chef Joseph Hadad, împreună cu fiica sa cea mică, Lipaz la Cătălin Măruță Sursa: Instagram
Chef Joseph Hadad, împreună cu fiica sa cea mică, Lipaz la Cătălin Măruță Sursa: Instagram

Povestea unui bărbat care a pierdut ce avea mai de preț, dar a găsit puterea de a merge mai departe,  l-a emoționat până la lacrimi pe chef Joseph Hahad, la prima ediție de la MasterChef! Vestitul chef a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii și a mărturisit că nici acum nu a putut trece de moartea soției sale, care s-a prăpădit la 42 de ani, de cancer. Chef Hahad a rămas atunci singur cu trei copii!

Să știi că noi avem ceva în comun – și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, a declarat chef Joseph Hadad, moment în care celebrul bucătar a izbucnit în lacrimi.

M-am simțit că sunt în locul lui! Un om foarte puternic. Eu nu pot să nu plâng când aud așa ceva! Pe mine munca m-a salvat, doi dintre copii erau mari. Eu, în perioada aia munceam 16 ore, în rest plângeam”, povestit chef Joseph Hadad, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

„Trebuia să fiu și mamă și tată ! Ca mama nu e nimeni!”

Chef Joseph Hadad poartă în inimă o dramă de nedescris! Soţia i-a murit de cancer la sân în urmă cu 13 de ani, iar el a rămas cu trei copii: Dor, băiatul cel mare avea atunci 16 ani, Daniela, care avea 10 ani, iar Lipaz, de doar 3 ani şi jumătate. Cel mai greu i-a fost chef-ului să se descurce cu fetița cea mică!

Am venit cu fetița aici în țară și se trezea noaptea și o striga pe mama ei! Ăsta a fost cel mai greu moment pentru mine. Striga:< Vreau la mama, să vină mama!> Când mama a cedat, eu a trebuit să fiu și mamă și tată. Orice face tata, ca mama nu există nimeni! Mama e mamă! După ce mor părinții, va rămâne tot un gol! Un balon gol!”, a mai spus chef-ul, la Pro TV.

Joseph Hadad şi-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Vesitul chef de la Pro TV își reproșează și azi că, din lipsa timpului, dedicat bucătăriei, nu a mers cu soția sa  la doctor.

Azi, celebrul chef este mândru de cei trei copii ai lui: Dor, băiatul său cel mare, are 29 de ani, şi a studiat „Afaceri şi calculatoare”. Daniela este în Berlin, are 23 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază „Design comercial”, iar fiica cea mică, Lipaz, are 16 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

„Copiii dau putere părinților!”

De sărbători, chef-ul de la Pro Tv a mers la părinții săi în Israel, în vacanță.

Eu sunt cel mai sensibil din toată familia mea. Părinții mei sunt divorțați din 1972, dar când merg în Israel la ei sunt terminat! Tot respectul pentru tatăl meu, pentru părinții mei! Copiii dau putere părinților!

Am fost în Israel de Revelion, erau închise restaurantele. Șase zile am fost la tata. Tata are 90 de ani, mama are 85 de ani. La 90 de ani, tata gătește de înnebunești. Mi-a făcut un sandwich cu ton ca să mănânc în avion că e pandemie.

M-am simțit ca un copil de cinci ani, e extraordinar. Mama și tata gătesc cel mai bine. Tata a fost bucătar pe vapor, mama a învățat de la tata să facă mâncare tunisiană și marocană”, a mai povestit acesta.

Chef Joseph Hadad de la „Masterchef” s-a născut pe 7 decembrie 1959 în Ierusalim, intr-o familie cu tradiție în gastonomie, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net