Joseph Hadad, răni deschise la MasterChef: "Și soția mea a decedat acum 13 ani"

Ultima actualizare:

Emisiunea MasterChef revine la PRO TV după doi ani de pauză, iar momente spectaculoase se anunță încă din prima ediție. Miercuri, 12 ianuarie, de la 20.30, îl vom vedea pe durul chef Joseph Hadad într-o ipostază emoționantă. Un concurent îi răscolește cele mai dureroase amintiri legate de soția sa.

Chef Foa și Chef Joseph Hadad. Foto: PRO TV
Chef Foa și Chef Joseph Hadad. Foto: PRO TV

Miercuri, de la 20:30, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie. Printre concurenții care apar în platou, în încercarea de a pune mâna pe un șorț, se numără și oameni cu povești de-a dreptul impresionante. 

Vom vedea povestea unui bărbat care a pierdut ce avea mai de preț, dar a găsit puterea de a merge mai departe și spune că timpul petrecut în bucătărie îl ajută să treacă mai ușor peste drama pe care a suferit-o. „Să știi că noi avem ceva în comun – și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, îi va spune Chef Joseph Hadad, moment în care celebrul bucătar nu își mai poate stăpâni lacrimile. 

Joseph Hadad a rămas văduv cu trei copii. Soţia i-a murit de cancer

Chef Joseph Hadad este un om jovial, un profesionist în bucătărie, dar puțini îi știu drama vieţii: soţia i-a murit de cancer în urmă cu 13 de ani, iar el a rămas cu trei copii.”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul... Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, declara Chef Hadad pentru Click!

Despre drama lui a mai vorbit şi la TVR 2, în iulie, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare. “Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, i-a dezvăluit Chef Joseph Hadad, prezentatoarei Iuliana Marciuc, la ”Destine ca-n filme”.

Chef Joseph Hadad, mândru de copiii lui

Joseph Hadad şi-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Își reproșează și acum că, din lipsa timpului, dedicat bucătăriei, nu a mers cu ea la timp, la doctor. “Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a mai spus Hadad.

Azi este mândru de cei trei copii ai lui: Dor, băiatul său cel mare, are 29 de ani, şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Daniela este în Berlin, are 23 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, iar fiica cea mică, Lipaz, are 16 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net