O concurentă MasterChef a învins cea mai rară formă de leucemie. Cu ce preparat i-a cucerit pe jurați

12 ianuarie 2022

MasterChef a revenit la PRO TV miercuri seara, după o pauză de doi ani. Jurații Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au întâlnit farfurii impecabile, dar și concurenți cu povești de viață impresionante. Gabriela Dima este un influencer care ne oferă o adevărată lecție.

article img
Gabriela Dima. Foto: Instagram

Gabriela Dima are 33 de ani și este media manager. Este creator de conținut, iar urmăritorii ei din social media o cunosc drept Misswellington. Gabrielei i se mai spune „Domnișoara friptură”, pentru că gătește des, dar și cu succes tot felul de mâncăruri cu carne. Gabriela este cunoscută și ca food influencer. Pagina sa de Instagram - Miss Wellington este urmărită de aproape 17.000 de oameni.

Miercuri seara, în prima ediție MasterChef a noului sezon, Gabriela a spus că: „Bucătăria, pentru mine, înseamnă fericire”. „Gătesc pentru prieteni, ei sunt fericiți și eu sunt fericită”. De asemenea, Gabriela susține că se vede ajungând în finală.

S-a luptat cu cea mai rară formă de leucemie

În ciuda stării pozitive pe care aceasta o emană, Gabriela a trecut prin momente de chin în urmă cu câțiva ani. Aceasta a avut o problemă de sănătate hematologică: a suferit de cea mai rară formă de leucemie, dar, din fericire, și singura care se poate vindeca în mod complet, fără ajutorul unui transplant. Cu mult noroc și un tratament aferent, tânăra s-a vindecat, iar acum este bine. Nu a capitulat nicio clipă, a găsit forță și curaj să meargă mai departe. „M-am vindecat. Este totul în regulă”. Acela a fost cel mai dificil moment din viața ei, spune Gabriela.

Gabriela Dima a gătit  foie gras cu tartar de mango

La MasterChef a gătit foie gras cu tartar de mango și sos fructe de pădure și a spus că este 95% mulțumită de preparatul ei, în momentul în care chef Joseph Hadad a gustat din farfurie. "Tare curios aș fi fost să văd cum ar fi arătat cei 5%", i-a spus chef Radu Dumitrescu. "Ai făcut un foie gras extraordinar, nota 10", a fost însă verdictul final, iar Gabriela a plecat acasă cu un șorț.