EXCLUSIV Secretele noului chef din «bucătăria» PRO TV! Cum a slăbit Radu Dumitrecu 40 de kg

De azi, revine „MasterChef” la Pro TV cu un nou sezon, dar şi cu un Chef nou, în persoana lui Radu Dumitrescu (48 de ani). Bărbatul a mai cochetat cu televiziunea, însă acum face parte dintr-un show îndrăgit, despre care ne-a povestit mai multe. Şi tot el ne-a spus ce-i place să mănânce şi cum a reuşit să slăbească de la cele 128 de kilograme acumulate, la un moment dat, pe fond de stres.

image

Click!: Eşti un chef cu experienţă. Cum e să faci parte din noul sezon al show-ului MasterChef?

Radu Dumitrescu: Foarte tare. A venit la momentul potrivit experienţa, într-o perioadă dificilă pentru toată lumea şi ne-am distrat maxim.

Te-ai uitat la celelalte sezoane?

Radu Dumitrescu este noul jurat MasterChef, show care revine la PRO TV cu un nou sezon
Radu Dumitrescu este noul jurat MasterChef, show care revine la PRO TV cu un nou sezon

Recunosc, muncesc cam toate serile la restaurant şi nu am apucat să văd mare lucru. De când am început filmările, am stat mai multe nopţi urmărind sezoane de la noi şi de afară, pentru că voiam să văd cum se face să fii cel mai bun.

Cu ceilalţi chefi te ştiai? Cu cine te înţelegi cel mai bine dintre cei doi?

Cu Hadad mă ştiam, cu Foa doar de pe Social Media. Ne înţelegem de minune toţi trei şi nu există bisericuţe între noi, ştii ce zic?

Există concurenţi de care te-ai ataşat?

Mi-am propus de la început să nu fac asta şi am reuşit cu brio până la final. Evident că mi-au plăcut mai mult unele preparate, decât altele - asta era şi ideea jurizării, dar ataşat emoţional, nu.

Care este mâncarea care îţi place cel mai mult?

Surprinzător, îmi place mâncarea simplă, de casă. Supa cu găluşte făcută din cocoş de ţară e preferata mea.

Ai fost încântat până acum de vreun preparat al concurenţilor din show?

Au fost multe preparate bune, unele chiar neaşteptat de bune, o să vedeţi care şi, mai ales, reacţiile noastre când o să vă uitaţi la emisiune.

Care este zona din ţară în care ai mâncat cel mai bine şi ce anume? Dar din lume?

În toate zonele din ţară mănânc bine, pentru că ştiu ce să aleg şi ce să caut. Sunt şi voi rămâne fan Franţa, asta ca să răspund la întrebarea legată de mâncarea din întreaga lume.

Așa arăta Radu în copilărie
Așa arăta Radu în copilărie

La un moment dat, ai avut mai multe kilograme, ne poţi spune cum ai slăbit?

Sport, dietă, perseverenţă şi voinţă. Sună a truism motivaţional, dar nu este.

De ce crezi că te-ai îngrăşat atunci? Crezi că se va mai repeta acest lucru?

M-am îngrăşat din cauza factorilor de stres, a unui job solicitant, neglijării mişcării în detrimentul succesului profesional. Nu, nu voi mai ajunge din nou la greutatea aceea vreodată.

Faci sport? Cât timp pe săptămână?

Fac sport ori de câte ori am timp, iar dacă nu am timp, îmi fac.

Ce alte pasiuni ai, în afară de bucătărie?

Vinurile bune şi călătoriile.

Ce spun Chefii despre noul sezon?

* „Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.

Cei trei chefi se înțeleg de minune în emisiune
Cei trei chefi se înțeleg de minune în emisiune

* „Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

* „Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

«Nimeni din echipă nu are voie să guste din mâncarea concurenților»

Provocări culinare, invitați speciali, tensiuni, momente pline de suspans și farfurii spectaculoase! Acestea sunt ingredientele pentru noul sezon MasterChef.

Producătoarea Daniela Preda ne-a spus câteva dintre secretele acestui show, din producția căruia fac parte în jur de 100 de oameni.

Daniela Preda,  producătorul emisiunii
Daniela Preda, producătorul emisiunii

”Fiecare producție are provocările ei, nu pot spune care este mai grea pentru că, de fiecare dată, apar situații noi, care te pot pune în dificultate. De exemplu, îți vine să mănânci permanent, dar la «MasterChef» este o regulă foarte importantă - și anume: nimeni din echipă nu are voie să guste din mâncarea concurenților. Tratăm mâncarea ca pe o parte din show, partea cea mai importantă, de fapt, și trebuie să fie la cea mai bună calitate, de aceea e foarte important să avem ingrediente de top și grijă la păstrarea lor”, ne-a spus Daniela Preda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net