Kamara intră să lupte în cușcă, pentru fiul său. Are un adversar mai tânăr și cu experiență în sportul de performanță

Cântăreț, actor sau vedetă de televiziune, Ghedi Kamara (46 de ani) este înainte de toate tatăl lui Leon, așa cum se recomandă în ultima vreme. Pentru că bărbatul luptă ca fiul său să fie bine și să scape de problemele de sănătate pe care le are.

Kamara strânge bani pentru operațiile complicate ale fiului său
Kamara strânge bani pentru operațiile complicate ale fiului său

Astfel că acum solistul s-a implicat într-un nou proiect sportiv, difuzat în online, în care se va lupta într-o cușcă, cu mai tânărul Iulian Pîtea, fost concurent la "Survivor" și "Exatlon". Despre acest proiect și starea fiului său solistul ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv!

  • Click!: Participi la "Superstars edition", un eveniment online RFX unde vei intra în cușcă și te vei bate cu Iulian Pîtea (24 de ani). Există un premiu pentru toată treaba asta?

Kamara: Nu. Fiecare își negociază cotractul cum știe. E ca la adevăratele meciuri. Nu e un preț unic, nu e un premiu pe care îl căștigă cineva, la capăt. E o bursă pentru care semnezi și, indiferent de rezultat, tu ai acea bursă. Adică, nu ne bagăm capul să câștigăm o sumă anume, fiecare e pe meciul lui.

  • Dar există și un titlu?

Bănuiesc că, la fiecare meci, se va primi o centură onorifică. Suntem amatori și, cum a zis și Iulian, sunt convins că sportivitatea va predomina în meciul nostru, la fel cum întrevăd asta și în jocul lui Giani Kiriță cu Andi, sau la Maria Hingu cu Ana Maria Pal. Văd acolo sportivitate, pentru că toți am făcut sport și mai facem. Personal, fac sport de nu mai puțin de 36 de ani. Știu că pare uriaș așa când zic "36 de ani", mie mi se pare fantastic. De la 10 ani, joc fotbal profesionist.

Bineînțeles, am avut și accidentări care mi-au schimbat drumul în viață și am ajuns pe scenă. Dar, mă bucur foarte mult că am atins atât de multe domenii pe care mi le-am propus, de când eram mic, și, iată că ăsta e unul dintre ele, chiar dacă, inițial, am vrut să fie box. Aveam mănuși de mic copil și îi păcăleam pe toți. Eu mă lupt cu mâna cea mai slabă, pentru că sunt stângaci. Ei nu știau că sunt stângaci și tot timpul câștigam, evident. Așa se face că nici acum adversarul nu știe că sunt stângaci. Pentru mine e un mare avantaj.

  • Nu ți-e frică? Pentru că Iulian e mai tânăr decât tine?

Absolut deloc. Ba dimpotrivă, pentru mine este o experiență. Eu am experiență, el are vivacitate. Eu l-am văzut cum sare, da, are avantajul acesta că a făcut un sport ce îl ajută să sară foarte mult. Sunt convins că dacă vrea, poate să sară peste capul meu. Dar, numai că, la acest sport, contează foarte mult să fii cumpătat. Pentru că nu dai multe lovituri, ci dai lovituri precise.

Nu e ca la box, să dai întruna. Trebuie să faci combinații scurte și sunt combinații scurte, pentru a te odihni, că dacă nu, e foarte greu să reziști. E o provocare mare și mă bucur, și sper că se va întâmpla. Până pe 10 mai, mai sunt multe zile. Sper să fiu OK și să zic după meci "mamă, am făcut-o și pe asta!".

  • Te-ai bătut cu cineva, așa? Ai avut ocazia?

Când eram mic se întâmpla destul de des. Trebuie să recunosc că până la vârsta de 18 ani m-am bătut constant, adică. Și cu oameni mai mari decât mine. Eu nu mă bat cu oameni mai mici decât mine, în sensul în care știu că nu au nicio șansă. Nu-mi place să fiu călăul. Mă lupt cu oameni de la egal la egal sau, cum e cazul lui Iulian, de la egal la egal pentru că avem aceeași înălțime, la greutate suntem pe-aproape. Suntem în aceeași categorie. Nu m-aș putea lupta cu unul mic și știu că îl pot învinge din prima.

Așadar, consider că va fi un meci foarte frumos pentru că una este bătaia de stradă, care nu respectă nicio regulă. Aici avem reguli, există o limită, iar la final, cu siguranță ne vom strânge mâna și ne vom îmbrățișa în mod sportiv. Până la urmă, sportul e sport, cine a practicat vreun sport înțelege asta. Eu, la fotbal, de exemplu, pot să lovesc adversarul, dar la final, dau mâna cu el, nu păstrez resentimente și, dacă el m-a lovit, la fel. E fotbal, totul se termină pe teren. Aici, totul se termină în ring.

  • Cu colegul tău, Andrei de la Alb Negru, te-ai bătut vreodată?

Niciodată. Cu Andrei nu am avut vreo altercație. Ba dimpotrivă, Andrei m-a apărat întodeauna pentru că știe că sunt foarte pașnic și dacă s-a întâmplat ca adversarul să sară la bătaie, la mine, primul care a sărit și s-a băgat între noi a fost Andrei. Și care i-a pus la punct instant. A făcut și el box. Tatăl lui e campion național la box, dublu campion național. Se pricepe și se mișcă bine. Și el lovește, și cu stânga și cu dreapta, e stângaci ca și mine. Dar nu, nu m-am bătut cu el niciodată, nici măcar în vorbe. Suntem prieteni.

  • Ce face Leon, fiul tău? Cum se simte?

Leon are deja 7 ani. A crescut foarte mult, are o memorie fantastică. Față de alți copii, fară probleme chiar, are o memorie senzațională. Din punct de vedere motric, a reușit să se ridice în genunchi, ceea ce este mare lucru. A plecat de pe spate, pe burtă, în șezut și acum în genunchi, și ușor-ușor vom trece. Așteptăm acum să vedem care sunt rezultatele de la șold. I-au făcut radiografii și să vedem dacă e apt pentru a se ridica în picioare și să nu-i fie forțat. Pe de altă parte, el a crescut foarte mult, s-a înălțat. În septembrie, anul trecut, l-am operat.

Trebuie să îl operăm an de an, pentru că oasele i se lungesc iar mușchii rămân scurți și, în atare condiții, mușchii pun presiune pe oase și i se pot strâmba oasele. El, mai mult de atât, nu poate să întindă nici mâinile, nici picioarele până la capăt, din această cauză.  Drept urmare, și anul acesta va fi o operație, pe care o vom face în Spania. Ăsta este și unul dintre motivele evidente pentru care am intrat în ring.

Undeva, cred că sunt nevoile de zi cu zi, iar concertele pentru noi încă nu au reînceput, chiar dacă s-a sfârșit pandemia. Așteptăm să reînceapă și, cumva, să revenim și noi cât de cât la normal. Ce avem acum viață se numește, efectiv, supraviețuire. Să fim realișți.

  • Ce se întâmplă cu trupa Alb Negru?

Am revenit la formula de doi, eu și Andrei, și așteptăm să începem concertele.

Giani Kiriță, Andi Constantin și Iancu Sterp în ring

Pe 10 mai va avea loc gala "Superstars edition", un eveniment online transis de RFX ce va fi prezentat de Cătălin Cazacu. Aici se vor bate în cușcă mai multe vedete tv și din online, foști concurenți la diverse reality show-uri. Giani Kiriță, fost concurent "Exatlon", va intra în ring cu Andi Constantin, ex "Exatlon" și "Burlacul", Kamara și Iulian Pîtea ex Exatlon, Maria Hingu și Ana Maria Pal, foste concurente și ele, iar Iancu Sterp va intra în luptă cu Ovidiu Neveu. Plus mulți alți concurenți sportivi sau din zona online-ului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net