Cătălin Cazacu are planuri mari după Dancing on Ice: „Anul ăsta urmează nunta”

Ultima actualizare:

Abia ieșit din proiectul „Dancing on Ice: Vis în Doi”, de la Antena 1, Cătălin Cazacu (37 de ani) și-a găsit un nou post de prezentator la o gală de lupte în cușcă și are noi planuri. Despre toate acesta și despre nunta cu Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan & Dani” ne-a povestit mai multe în interviul pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Click!

ramona olaru catalin cazacu jpeg
  • Click!: Nici bine nu ai ieșit de la „Dancing On Ice: Vis în doi” și ai primit un nou job, de data asta de prezentator pentru gala de pe 10 mai, „RXF Superstars edition”, unde mai multe vedete masculine luptă în cușcă, un proiect ce se va vedea online...

Cătălin Cazacu: Nici bine nu m-am ridicat de pe gheață de la „Dancing on ice” și am ajuns pe altă „gheață”. După cum bine știi, sunt un om muncitor, îmi place să muncesc, iubesc ceea ce fac, îmi place să fiu implicat în tot mai multe proiecte, puterea mea de muncă este tot mai mare de la an la an și asta mă bucură. Sunt bine. Chiar dacă uneori îmi doresc să se întâmple mai multe lucruri în viața mea, totul se întâmplă la timpul potrivit.

  • Ți-ai dorit să participi și tu, să intri în cușcă?

Am răspuns unei alte provocări, a fost dificil să și trăiesc, pentru că am fost implicat într-un alt proiect care mi-a mâncat mai mult de 24 de ore, pentru că volumul de antrenament a fost uriaș. Pentru mine, cel puțin, care nu știam să patinez, a fost enorm de greu, și atunci nu mi-am dorit să fac altceva. Am închis un proiect, mă bucur că am luat parte la „Dancing on Ice: Vis în doi", că am avut acea experiență. E timp de aici în colo să fac altceva.

  • Ești refăcut după emisiune? Am văzut că ai tot căzut pe gheață...

Fizic nu sunt neapărat refăcut pentru că am avut parte de multe căzături. Ușor, ușor mă uit spre un nou sezon de moto, căci îmi doresc să mai particip și atunci ăsta e primul lucru care îmi doresc să se întâmple, să mă refac. Și uite, apar niște proiecte destul de mari.

  • E o nouă provocare alături de Giani Kiriță, cu care ai făcut multe proiecte împreună... Ați fost la Exatlon...

Da, dar de data asta prezint și Giani este unul dintre protagoniști. Se va lupta cu Andi Constantin - Burlacul în cușcă. Sufletul meu, care trebuie să fie imparțial, va fi cu el pentru că este fratele meu și trebuie să fiu lângă el și să-l susțin 100%.

  • Nu-ți dorești un alt proiect cu el și cu Victor Slav, cum a fost Vulturii de noapte?

Mie mi se pare că în televiziunea românească va fi mereu nevoie de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, pentru că sunt 3 personaje care au funcționat senzațional de bine împreună și totuși fiecare atât de diferit. Personal, după ce mi-au spus cei din jurul meu, cred că suntem un trio formidabil.

  • Voi înainte de pandemie aveați un program Party Crashers.

A reînviat în 2022, după ce s-a terminat cu pandemia și restricțiile. Din păcate, n-am apucat să facem acele show-uri pe care le făceam cu ei, dar anul acesta ne veți vedea făcând petreceri pentru că suntem și Party Crashers și Weeding Crashers. Vom fi prezenți și la nunți, pentru că vom avea un proiect în care prezentăm nunți, facem nunți, așa că dacă aveți nunți și n-aveti cine să vă distreze, venim eu și Victor. Eu vă distrez, Victor e partea frumoasă.

  • Și nu e și Giani?

Vine și Giani, însă el acum este impliicat în alte proiecte și se antrenează.

  • Apropo de nunți, a ta cu Ramona, urmează?

Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.

  • Anul ăsta?

Sper să fie anul acesta.

  • Fiul tău a cunoscut-o?

Nu, încă nu a cunoscut-o, dar se va întâmpla și lucrul acesta, tot anul acesta.

Cătălin Cazacu are un fiu din relația cu Nicoleta Delinescu
Cătălin Cazacu are un fiu din relația cu Nicoleta Delinescu
  • Anul trecut aveai un proiect cu TVR. Mai continuă?

Din păcate, momentan am luat o pauză de la TVR, pentru că am fost implicat într-un alt proiect. Dar sunt încă acolo, mă veți vedea în reluare cu tot ce am făcut.

  • Ce părere ai de bătăile astea în cușcă, eveniment pe care îl prezinți?

Cred că e un lucru bun ca oamenii să transforme în sport această furie pe care o au în online. Lupta în cușcă e un sport frumos, ca și celelalte. Iar dacă oamenii în loc să se înjure, să se măscărească în online, mută chestia asta în ring, e de admirat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net