Ce face Ramona Olaru când nu e la Neatza cu Răzvan și Dani, dar mai ales în lipsa lui Cazacu?!!!

Ultima actualizare:

Zilele trecute, fermecătoarea "vecină" de la matinalul Antenei 1, "Neatza cu Răzvan și Dani", a mers la premiera filmului "Odată pentru totdeauna" în care joacă și iubitul ei Cătălin Cazacu. Click! a stat de vorbă cu blonda, care a făcut câteva dezvăluiri despre viața de zi cu zi.

Ramona Olaru, alături de iubitul ei, Cătălin Cazacu
Ramona Olaru, alături de iubitul ei, Cătălin Cazacu

Am fost curioși să aflăm de la ea cum arată o zi din viața Ramonei Olaru, dar și ce planuri are pentru următoarea perioadă. Deși nu-i place să vorbească despre relația ei, ne-a spus că "la mine nu trece timpul fără să iubesc". Deși se tot zvonea că se desparte de partenerul de viață, vecina de la Neatza este mereu cu Cătălin Cazacu pe la evenimente și se iubesc ca în prima zi. Iată ce ne-a povestit despre ce face într-o zi obișnuită.

„Când nu filmez, dorm, mă ocup de pisicuțele pe care le am. Pentru că eu mă trezesc foarte dimineață și când prind puțin timp liber încerc să mă odihnesc. Dimineața, mă trezesc la 5.30 în fiecare zi, mă spăl, mă îmbrac, plec la redacție, unde mă machiez, îmi fac părul și apoi la 8 dăm drumul la treabă.

La 12 terminăm, pe la 13-14:00 plecăm de la redacție, mai am ședințe foto sau filmări după emisiune și seara ajung acasă, dacă nu am evenimente", a declarat Ramona Olaru, în exclusivitate, pentru Click!, care are în plan să se apuce și de alte pasiuni, în următoarea perioadă. 

 „Sper să joc și eu în curând într-un film, pentru că vreau în viitorul apropiat să mă apuc de cursurile de actorie, să le fac și apoi să văd ce roluri prind și eu după aceea.", ne-a mărturisit vedeta.

Cine e Ramona și de unde vine?

Vedeta s-a născut pe 7 iulie 1989, într-o localitate de pe lângă Călăraşi, într-o familie de agricultori. A făcut o facultate de inginerie, dar nu a profesat în domeniu niciodată. A fost căsătorită cu Bogdan, un bărbat pe care l-a cunoscut într-o dimineaţă pe plajă.

S-a iubit apoi cu Cuza ex "Asia Express" de la "Noaptea Târziu" și acum are o relație cu Cătălin Cazacu. După ce și-a pus silicoane, s-a tunat şi s-a mutat în Bucureşti. Și-a făcut debutul pe sticlă la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, show care se difuza după matinalul lui Răzvan şi Dani şi care între timp a fost întrerupt.

După ce Flavia a aflat de sarcină și și-a anunțat colegii, Ramona a fost cea care a continuat tradiția vecinelor. Acum își dorește și ea mai mult decât o carieră că simplă asistentă și vrea să devină actriță de film sau televiziune.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net