Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, imaginile care au făcut deliciul fanilor. Sărutări fierbinți și atingeri pătimașe

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează în continuare un cuplu și se pare că sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Au existat mici neînțelegeri între ei, însă Cătălin a găsit o cale de a o împăca pe Ramona și de a obține o a doua șansă. 

Ramona și Cătălin Cazacu formează un cuplu din toamna anului trecut
Ramona și Cătălin Cazacu formează un cuplu din toamna anului trecut

În ultima perioadă s-a zvonit că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit, însă se pare că realitatea este cu totul alta. Este adevărat că între cei doi au existat mici neînțelegeri, dar Cătălin și Ramona au discutat și au reușit să ajungă la o înțelegere.

Sportivul a infirmat despărțirea de Ramona printr-un mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Instagram, iar pentru a o readuce la sentimente mai bune pe iubita sa i-a făcut un cadou de neprețuit. Este vorba despre o pisică de rasă pe care Ramona și-o dorea de foarte mult timp. 

Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… Eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp. Uneori, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned (n.r. lecție învățată)”, a precizat Cătălin Cazacu pe Instagram.

O altă dovadă a faptului că cei doi îndrăgostiți au lăsat divergențele în urmă sunt imaginile distribuite de o prietenă a Ramonei. Cătălina și Ramona au petrecut într-un club din Capitală în cursul serii de vineri și au făcut risipă de gesturi tandre. Ramona nu s-a putut desprinde de sportiv și l-a asaltat cu îmbrățișări și pupici, iar Cătălin nu a părut deloc deranjat de afecțiunea pe care a primit-o. 

image

Se pare că o serie de mesaje pe care Cătălin le-a primit de la o fostă prietenă a fost motivul pentru care a izbuncit cearta și pentru care Ramona s-a gândit să pună capăt relației pe care o are cu Cătălin Cazacu. 

Ramona și Cătălin erau prieteni de ani buni 

Ramona și Cătălin se cunosc de mai mulți ani, însă abia în toamna anului trecut au decis să formeze un cuplu. Invitat în platoul emisiunii lui Teo, Cătălin Cazacu a vorbit despre relația lor și despre cum au ajuns să fie împreună. Sportivul susține că totul a decurs natural și că nimic nu a fost planificat. Relația de prietenie s-a transformat încet, încet în una de iubire, iar Cătălin speră din suflet ca legătura să fie una de durată. 

Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea!", a povestit Cătălin Cazacu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net