Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, imaginile care au făcut deliciul fanilor. Sărutări fierbinți și atingeri pătimașe

15 ianuarie 2022

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează în continuare un cuplu și se pare că sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Au existat mici neînțelegeri între ei, însă Cătălin a găsit o cale de a o împăca pe Ramona și de a obține o a doua șansă. 

image
Ramona și Cătălin Cazacu formează un cuplu din toamna anului trecut

În ultima perioadă s-a zvonit că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit, însă se pare că realitatea este cu totul alta. Este adevărat că între cei doi au existat mici neînțelegeri, dar Cătălin și Ramona au discutat și au reușit să ajungă la o înțelegere.

Sportivul a infirmat despărțirea de Ramona printr-un mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Instagram, iar pentru a o readuce la sentimente mai bune pe iubita sa i-a făcut un cadou de neprețuit. Este vorba despre o pisică de rasă pe care Ramona și-o dorea de foarte mult timp. 

stanga
dreapta
ramona olaru jpeg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
ramona olaru 4 jpg
ramona olaru zanzibar copy jpg
ramona olaru 2 jpg
ramona olaru 1 jpg
catalin cazacu ramona olaru jpg
ramona olaru jpg jpeg
catalin cazacu  ramona olaru jpg

Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… Eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp. Uneori, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned (n.r. lecție învățată)”, a precizat Cătălin Cazacu pe Instagram.

O altă dovadă a faptului că cei doi îndrăgostiți au lăsat divergențele în urmă sunt imaginile distribuite de o prietenă a Ramonei. Cătălina și Ramona au petrecut într-un club din Capitală în cursul serii de vineri și au făcut risipă de gesturi tandre. Ramona nu s-a putut desprinde de sportiv și l-a asaltat cu îmbrățișări și pupici, iar Cătălin nu a părut deloc deranjat de afecțiunea pe care a primit-o. 

image

Se pare că o serie de mesaje pe care Cătălin le-a primit de la o fostă prietenă a fost motivul pentru care a izbuncit cearta și pentru care Ramona s-a gândit să pună capăt relației pe care o are cu Cătălin Cazacu. 

Ramona și Cătălin erau prieteni de ani buni 

Ramona și Cătălin se cunosc de mai mulți ani, însă abia în toamna anului trecut au decis să formeze un cuplu. Invitat în platoul emisiunii lui Teo, Cătălin Cazacu a vorbit despre relația lor și despre cum au ajuns să fie împreună. Sportivul susține că totul a decurs natural și că nimic nu a fost planificat. Relația de prietenie s-a transformat încet, încet în una de iubire, iar Cătălin speră din suflet ca legătura să fie una de durată. 

Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea!", a povestit Cătălin Cazacu.  

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png