Ce surpriză i-a făcut Cătălin Cazacu iubitei Ramona Olaru, de 8 Martie: «Ești perfectă»

Ultima actualizare:

Ramona Olaru a fost răsfățată de Cătălin Cazacu cu ocazia zilei de 8 Martie. Prezentatoarea de la ,,Neața cu Răzvan și Dani" a postat pe Instagram, imagini cu supriza pe care i-a făcut-o iubitul ei chiar în momentul în care s-a trezit.

Surpriză minunată pentru Ramona Olaru, de 8 Martie, de la iubitul ei, Cătălin Cazacu
Surpriză minunată pentru Ramona Olaru, de 8 Martie, de la iubitul ei, Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi par a se potrivi foarte bine împreună. Frumoasa prezentatoare de la ,,Neața cu Răzvan și Dani" a împărtășit fanilor de pe social-media cum a întâmpinat-o Cătălin Cazacu cu ocazia zilei internaționale a femeii, mai exact cadoul pe care i l-a pregătit frumoase blondine.

De cum s-a trezit de dimineața, Ramona Olaru a găsit un buchet mare de flori, care a avea atașat și o declarație de dragoste: ,,Te iubesc, femeie. Ești perfectă."

Ramona Olaru a fost foarte încântată de gestul iubitului ei, care și-a manifestat aprecierea față de femeia din viața lui, încă de la primele ore ale dimineții. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să aibă copii împreună

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu din vara anului trecut, însă cei doi se cunoșteau de patru ani de zile și erau foarte buni prieteni. 

Ramona tocmai ieșise dintr-o relație cu prezentatorul Cucu de la Noaptea Târziu, iar frumoasa prezentatoare declarat la acel moment că nu vrea să se mai implice într-o nouă idilă prea curând. 

Cu toate acestea, chimia dintre ea și Cătălin Cazacu a fost una extrem de puternică, iar cei doi și-au asumat rapid relația și chiar au vorbit la diferite emisiuni despre planurile de viitor. 

Amândoi au declarat că și-ar dori să aibă copii împreună, iar la acest moment toată lumea se întreabă când au de gând să anunțe logodna. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au petrecut primele sărbători de iarnă împreună, în Zanzibar, un loc exotic unde cuplul s-a distrat de minune. 

Cei doi nu au ratat nici ziua de Sfântul Valentin, când Ramona Olaru a postat o imagine extrem de senzuală cu Cătălin Cazacu, iar fanii au reacționat cu mii de like-uri. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net