INTERVIU Iulian Pîtea, de la Survivor și Exatlon, la lupte în cușcă: «M-am bătut de foarte multe ori pe stradă»

Ultima actualizare:

Fost concurent în primul "Survivor" de la Pro TV, cel din 2015, din Filipine, și apoi în "Exatlon", de la Kanal D, Iulian Pîtea este mare iubitor de adrenalină. Acesta va intra în ring și se va lupta cu Kamara într-un proiect inedit, ce va avea loc pe 10 mai, și care se numește "RXF Superstars Edition". Am încerat să aflăm de la el mai multe amănunte despre ce a mai făcut în ultima perioadă și ce părere are despre acest sport.

Kamara și Iulian Pîtea
Kamara și Iulian Pîtea
  • Click!: Te știam băiat cuminte, erai antrenor de schiuri și snowbord...

Iulian Pîtea: Sunt în continuare băiat cuminte. La ce se întâmplă acum nu este loc de golăneală, loc de lupte de stradă sau cum le numesc alții. Eu mi-am dorit să practic acest sport de mic, fiind unul foarte frumos și disciplina fiind la locul ei. Ceea ce facem noi este o demonstrație pentru ca părinții și copiii să înțeleagă că nu este o golăneală, ci este un sport de disciplină. Dacă îl tratezi că atare te poate ajută foarte mult în viață. 

  • Tu ai 24 de ani...

În curând 25.

  • Te știe lumea de la primul "Survivor". Când te-ai bătut prima oară?

Sunt un tip impulsiv, m-am bătut de foarte multe ori pe stradă, lucru cu care nu mă mândresc dar am fost nevoit. Nu sunt genul să dau drumul la un astfel de conflict. Chiar dacă îmi place show-ul, îmi place să atac, să creez personaje, să mă distrez, însă bătaia în sine nu-mi place, îmi e frică de bătaie.

  • Nu îți e teamă că ți-o vei lua de la Kamara?

Nu. Singura frică pe care o am e frica de mine, pentru că nu știu cum o să reacționez în situații de urgență, critice.

  • Ce alte sporturi mai faci?

Sunt pasionat de tot ce mă scoate din zona de confort, de la parașutism, la enduro, motocros... Am 12 salturi la activ, singur, trebuie să termin anul asta școala. Este un sport frumos, chiar dacă omenii cred că e un sport de nebuni. În fiecare lucru există ceva frumos și trebuie tratat că atare. Iar pe partea de sport fac orice mă scoate din zona de confort, să simt că nu mai pot, asta mă face fericit. Când simt că sunt pierdut,

  • Ai mai participa la un reality-show?

Cu drag, oricând. Atâta timp cât implică partea de sport și partea de psihic, oricând e nevoie. 

  • Ai participat la Survivor și Exatlon.

Și la ambele am rămas în finală. Toate au un scop și vin cum trebuie să vină. Și această luptă cu Kamara. Sunt onorat să mă bat cu cineva care știe ce înseamnă sport, care știe ce însemna disciplină și garantez că nu o să fie pe golaneală, ci ceva cinstit, cu respect.

  • Știai că rivalul tău, Kamara, joacă în filme?

Nu știam. Uite, poate cu ocazia asta o să joc și eu (zâmbește).

Citește și: Kamara intră să lupte în cușcă, pentru fiul său. Are un adversar mai tânăr și cu experiență în sportul de performanță

  • Ce spun părinții tăi despre acestă competiție?

Părinții mei încă nu știu despre asta. O să afle din ziare. Dacă nu au aflat deja le voi spune eu când mă voi duce la Brașov, acasă. Atâta timp cât există respect și sportivitate nimeni nu poate să-mi spună ce să fac.

  • Ești un tip matur, pe picioarele tale.

Mi-am cumpărat apartamentul meu, mașina mea, am afacerile mele, mă întrețin singur mai bine de șase ani. Ultimul an a fost vital, pentru că am intrat într-o zonă a criptomonedelor, un spațiu virtual care mă pasionează foarte mult care și mi-a schimbat viața, mai mult sau mai puțin, și acum este momentul meu să ajut cât pot de mult.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net