Motivul pentru care Kamara menține tăcerea despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghe și Anamaria Prodan artistului

Ultima actualizare:
corina caciuc kamara cenzurata jpeg

Kamara (45 ani) și Corina Caciuc (29 ani) au fost iubiți. Asta e știrea momentului, mai ales că tânăra este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Click! a aflat că atât antrenorul Universității Craiova, cât și Anamaria Prodan l-au contactat pe artist. Ambii au avut cerințe de neînțeles pentru cântăreț.

Scurta relație de dintre Corina Caciuc și Kamara a agitat apele la maxim în showbiz-ul autohton, în special în familia Reghecampf-Prodan. De când a anunțat că divorțează de agentul FIFA și urmează să devină tată pentru a treia oară, antrenorul Universității Craiova și iubita lui, Corina Caciuc, sunt „vânați” la fiecare colț de stradă. Așadar, în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încep să iasă la iveală o serie de informații despre trecutul tumultuos al amantei antrenorului de la Universitatea Craiova.

Relația dintre ardeleanca din Deva și Kamara a fost ca o găleată de apă rece pentru Anamaria Prodan, care a făcut declarații uimitoare la adresa lui Reghe și a iubitei sale, chiar în momentul anunțului că a devenit patroană de televiziune.

Imediat după ce în presă au apărut imaginile, dar și filmulețul controversat de pe site-ul strictsecret.ro, în care Corina Caciuc apare sărutându-se cu Kamara, Click! a aflat că atât Anamaria Prodan, cât și Reghe au luat de urgență legătura cu artistul. Cel mai nervos dintre toți a fost antrenorul Universității Craiova, care ar fi cerut explicații pentru apariția dovezilor în presă. 

„Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații  pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click!

Curioasă de cea care a înlocuit-o în căminul conjugal, Anamaria Prodan l-a sunat, de asemenea, pe Kamara, însă nu cu amenințări, ci mai degrabă să-l tragă de limbă în ceea ce privește trecutul Corinei. „Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut.”, au mai declarat, în exclusivitate, sursele din anturaj, pentru Click!

Citește și:

Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe: «Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu»

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, divorț cu scandal

După 15 ani de relație, dintre care 13 de căsătorie, Anamaria Prodan și Reghe au decis să pună capăt relației de amor. Mulți spun că cei doi nu mai sunt împreună de ceva timp, chiar dacă despărțirea a fost confirmată recent. De altfel, zvonuri despre divorț sunt de aporoape un an. Între timp, Reghe a anunțat că a părăsit locuința din Snagov, unde care era cap de familie, și s-a mutat la Craiova, cu noua iubită. Corina Caciuc, însărcinată cu cel de-al treilea copil al antrenorului Universității Craiova, este cea care i-a luat locul Anamariei Prodan. 

Reghe mai are doi băieți, pe Luca (20 ani), din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, dar și pe Laur Jr. (13 ani), din mariajul cu Anamaria Prodan. 

image
image
image
image
image
image
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg