Când urmează să ajungă fiul lui Kamara, din nou, pe masa de operație? „Într-un cuvânt este sufletul meu pereche!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Kamara (46 de ani) este un tătic model! Simpaticul artist luptă cu toate forțele împreună cu fosta soție, Oana, pentru ca Leon (7 ani), fiul lor, să se însănătoșească. Vedeta a fost recent la avanpremiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, alături de “sufletul său pereche”, așa cum îi place lui să îi zică micuțului. Click! a aflat, astfel, când urmează ca băiețelul lui Kamara să ajungă din nou pe masa de operație.

Fiul lui Kamara a trecut până la această vârstă prin multe intervenții chirurgicale și totul din cauza unei erori medicale. Asta pentru că, după declarațiile oficiale ale interpretului, din trecut, doctorii care l-au adus pe lume pe Leon nu l-ar fi băgat în incubator așa cum era normal, ci l-ar fi alăptat timp de șase ore de la naștere. Fapt care a dus la un stop-cardiorespirator. De atunci, viața celor doi părinți, dar și a micuțui Leon s-a schimbat radical! 

“Leon o să mai aibă intervenții chirurgicale, da, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de mușchi pentru că el are puseu de creștere și la fiecare puseu de creștere mai mare are nevoie de această alungire de mușchi încât să nu pună presiune mușchii pe oase și să se strângă oasele.

Cât privește această situație nu am frământări lăuntrice sau întrebări fără răspuns cu privire la ce se întâmplă cu el. Totul pentru mine este certitudine. Cu voia bunului Dumnezeuîntr-o zi o să meargă pe picioarele lui. Evoluția lui este evidentă, reușește singur să se ridice și să își mențină echilibrul fără să îl atingi chiar și 30 – 40 de secunde.

Așa că ușor – ușor, o să fie bine, luăm lucrurile pas cu pas. Este un miracol deja ce a reușit Leon până acum. Într-un cuvânt pot spune că Leon este sufletul meu pereche!”, a declarat Kamara pentru Click!

Vezi si: Kamara, concert caritabil pentru o nouă operaţie pentru fiul său: «Este o lecţie de viaţă»

Kamara, un tătic de nota zece

Trebuie spus și faptul că solistul de la trupa “Alb și Negru” ar fi în stare să își dea și sufletul pentru ca fiul său să se facă bine și să îl privească cum merge pe propriile picioare.

“Acum am venit, la film, să vadă cum se mișcă eroii, pentru că vreau să fie și el un erou în continuare în lumea lui. Să vadă o bucată din Africa, să vadă originile bunicului său și implicit pe jumătate ale mele, că și eu am trăit acolo timp de 14 ani.

Sunt mândru de el! Leon este deja actor, a jucat în film în 2018 chiar, acum patru ani. A avut replici atunci! Dacă îi dau replici lui Leon le ține minte clar fără probleme. Îmi aduc aminte că îi spuneam că trebuie să plângă, în momentul când se apropie camera de el și când a văzut camera a început să plângă, dar nu se mai oprea, iar după a doua repetiție a învățaț”, a conchis pentru Click!, Kamara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!