Ea este femeia care îi crește copilul Vicăi. Maria, soția lui Victor Pițurcă, arată ca o zeiță la 62 de ani

Ultima actualizare:

Maria, soția lui Victor Pițurcă, nu-și arată deloc vârsta. Pe lângă cei doi copii, aceasta se ocupă și de băiețelul pe care fostul antrenor al „tricolorilor” îl are cu Vica Blochina.

Maria, soția lui Victor Pițurcă, arată ca o zeiță la 62 de ani. Foto: colaj/Instagram
Maria, soția lui Victor Pițurcă, arată ca o zeiță la 62 de ani. Foto: colaj/Instagram

Victor Pițurcă e căsătorit cu Maria (62 de ani) de mai bine de trei decenii. Aceasta i-a fost antrenorului alături în multe momente de fericire, dar și de durere.

Unul din lucrurile dificile din viața celor doi s-a petrecut cu mulți ani în urmă, când antrenorul a avut o relație cu Vica. Concurenta de la Survivor România 2023 a fost amanta lui Victor Pițurcă ani la rând. De altfel, cei doi au împreună un băiat de 14 ani, Edan.

Cum arată Maria, soția lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Maria au împreună doi copii mari, un băiat, Alex, și o fată, Claudia. Maria a fost întotdeauna o prezență discretă, nu s-a afișat niciodată în emisiuni de televiziune și nu a acordat interviuri.

Recent, fiul cel mare al antrenorului a postat o imagine rară. Acesta apare alături Maria, mama sa, dar și de sora lui. Trebuie să recunoaștem că mama lui Alex nu-și arată deloc vârsta. La 62 de ani, soția lui Victor Pițurcă se menține excelent.

Alex Pițurcă, alături de sora și mama sa
Alex Pițurcă, alături de sora și mama sa

Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv cu Victor Pițurcă

Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, s-a mutat cu tatăl său, după ce trăise până acum alături de celebra blondină. La începutul anului trecut, Vica Blochina a dezvăluit acest lucru în emisiunea "Fiță cu Adiță" de pe Kanal D.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat.

Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica.

Vezi și Vica Blochina, confesiune în lacrimi despre prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și Edan

Victor Pițurcă și Vica au avut o relație furtunoasă

Victor Pițurcă a fost protagonistul unei relații extraconjugale. Deși căsătorit, fostul sportiv a început, în anul 1995, o relație cu Vica Blochina. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, în anul 2007.

Vica și Piturcă au un copil împreună. Foto: colaj/captura youtube
Vica și Piturcă au un copil împreună. Foto: colaj/captura youtube

Trebuie amintit faptul că relația dintre fostă balerină din Lituania și Victor Pițurcă a fost una destul de controversată. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască. Se crede antrenorul îi dădea Vicăi lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim.  

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească blondinei o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar.  În ultimii ani, băiatul a stat mai mult cu tatăl său, mai ales că l-a și recunoscut legal. 

De altfel, menționăm că Edan s-a mutat la tatăl lui, însă păstrează o relație destul de apropiată și cu mama sa, Vica, pe care s-a cam supărat că a plecat la ”Survivor România”. Motivele le-am explicat în alte articole. Despre acest subiect puteți citi mai jos.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Edan nu a vrut să-și lase mama la Survivor România: „Vica a plecat cu inima sfâșiată de durere”

Iată și: Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv la Victor Pițurcă. Motivul pentru care Edan și-a abandonat mama inainte de Survivor România

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net