Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali: ”Le face rău jucătorilor”

Victor Pițurcă nu îl iartă pe Gigi Becali în nici o intervenție radiofonică sau televizată. Iar recenta situație de la FCSB i-a ”ridicat mingea la fileu” fostului selecționer.

Victor Pițurcă nu îl iartă pe Gigi Becali
Victor Pițurcă nu îl iartă pe Gigi Becali

Într-o intervenție telefonică la Sport Total FM, Victor Pițurcă și-a adus aminte de începuturile relației cu Gigi Becali: ”La început, Becali se afișa într-un fel, voia să controleze, iar acum toți îi ascultă comicăriile și inepțiile după meciuri, el crezând că e specialist! Numai că Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul. El nu știe ce e ăla un sprint de 5 metri. Becali face rău jucătorilor! Jucătorii nu se vor pregăti niciodată bine pentru că știu cine face echipa și schimbările”, a spus Victor Pițurcă la Sport Total FM, conform gsp.ro. 

Pe de altă parte, Pițurcă a vorbit și de Nicolae Dică, antrenorul care a fost nevoit să demisioneze după eșecul de la Cluj, cu Universitatea. ”Nu vreau să dau în săracul Dică, pentru că n-are nicio vină! Vina lui este că a revenit la FCSB! A revenit la echipă pe o vrăjeală a lui Becali”, a mai spus fostul selecționer. 

În aceste zile, FCSB este fără antrenor, după ce Nicolae Dică a demisionat în urma criticilor primite de la patronul Gigi Becali după eșecul cu Universitatea Cluj, scor 1-2. De marți, echipa sa se află în căutarea unui nou tehnician. În pole position ar fi fost Liviu Ciobotariu, care se află sub contract cu FC Voluntari, însă ilfovenii au anunțat public că nu-i vor da drumul antrenorului. Drept urmare, noile variante sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, care au fost demiși sau și-au dat demisia în cursul zilei de marți, de la UTA și de la FC Argeș. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net