Chinurile pe viață ale Roxanei Ciuhulescu, după “Survivor România”

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu, cunoscută drept femeia cu cele mai lungi picioare din România, a avut mai multe probleme de sănătate, anul trecut, după participarea de la „Survivor România”. Fosta vedetă Pro TV s-a ales nu doar cu o rupere de menisc și ligamente la piciorul stâng, ci și cu un dinte spart. Acum, ex prezentatoarea se chinuie să se trateze pe la medici.

cub roxana ciuhulescu png

În prima lună a lui 2023, Roxana Ciuhulescu s-a gândit că a venit timpul să-și rezolve problemele de sănătate pe rând. Roxana a avut mult de suferit după participarea ei, de anul trecut, de la „Survivor România”.

Cea mai gravă problemă medicală a avut-o la piciorul stâng și s-a pus la un moment dat problema să se și operrze. Nici cu dantura nu stă, însă, deloc bine în ultima vreme.

Roxana a venit cu un dinte spart în urma confruntărilor din Dominicană, pe care, însă, l-a tratat. Mai nou, însă, vârsta și-a pus amprenta și asupra danturii, și Roxana s-a ales cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Prin urmare, prima vizită pe acest an a Roxanei a fost direct la medicul stomatolog.

Roxana Ciuhulescu: „M-a găsit cu paradontoză!”

Mi-am propus încă de la finalul anului trecut ca anul care vine să fac două contrale, unal la dinți și unul la ochi. Controalele le fac cel puțin odată pe an. M-am dus la dentist și mi-a găsit o problemă, e vorba de paradontoză.

Din junglă am venit cu un dinte rupt care s-a reparat între timp. Am probleme cu dinții din copilărie, mama nu prea mă ducea la dentist. Am crescut făcând sport de peformanță, nu am luat suplimente destule, calciu. Acum reapar anumite probleme. Apoi au venit cele două nașteri și dantura nu a mai fost la fel ca înainte”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Roxana a ales să-și rezolve paradontoza cu un tratament inovativ, pe bază de laser, ca să scape de dureri.

Paradontoza este boala dinților sănătoși. Practic, dinții întregi se pierd, e boala țesuturilor de susținere. Apare și la persoanele tinere, depinde de igiena pe care o pratică, dar și de bagajul genetic.

Tratamentul pe bază de laser elimină toate bacteriile prin vaporizarea lor din țesutul infectat. Acest tratament se face în trei ședințe incluzând tratamentul gingivitei și două ședințe de tratament al paradontozei. Acest tratament trebuie făcut cel puțin la șase luni.”, a declarat Raluca Pascu, medic primar stomatolog.

Ce se întâmplă cu piciorul fracturat?: „Am fost de la agonie la extaz!”

După ce s-a întors de la Survivor, Roxana abia dacă mai călca cu piciorul stâng. Medicul i-a recomdat atunci intervenția chirugicală.

Problemele de la picior nu s-au rezolvat nici acum. Anul trecut a fost unul de la agonie la extaz. Însă am făcut recuperare, este o problemă mai veche . Înainte de competiție, am insistat foarte mult cu sala și asta mi-a dăunat, ținusem și regim și slăbisem și toate adunate au dus la problema cu piciorul.”, ne-a mai spus vedeta.

Roxana Ciuhulescu a părăsit, anul trecut, competiția de la Survivor, după doar două săptămâni și jumătate petrecute în Republica Dominicană! Pe vedetă nu au mai ținut-o picioarele, iar articulația de la piciorul stâng i-a cedat. Roxana s-a ales atunci cu o ruptură de menisc și de ligamente. Doctorul i-a recomandat operația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net