Dublă sărbătoare în familia Roxanei Ciuhulescu! Soțul și fiul fostei prezentatoare își sărbătoresc ziua

Ziua de 12 iulie este una cu însemnătate specială pentru Roxana Ciuhulescu. Este ziua de naștere a soțului său, Silviu Bulugioiu, dar și a băiețelului pe care îl au împreună. Roxana nu a pierdut deloc timpul și le-a transims un mesaj duios sărbătoriților zilei. 

Ziua de 12 iulie este una specială pentru Roxana Ciuhulescu
Ziua de 12 iulie este una specială pentru Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este o personalitate discretă din showbiz și rare sunt momentele în care vorbește public despre aspectele importante care țin de sfera vieții personale. Cu toate acestea, la miezul nopții a făcut o excepție și a distribuit un mesaj duios adresat celor mai importanți oameni din viața sa: soțul și fiul ei. Ambii își sărbătoresc ziua de naștere pe 12 iulie, iar Roxana a fost prima care le-a transmis cele mai bune gânduri. 

Citește și: Imagini de la cununia civilă a Roxanei Ciuhulescu 

Acum 4 ani, pe vremea asta, nu reușeam să închid un ochi. Aveam geanta pregătită pentru maternitate…12 iulie este pentru mine o zi cu mare încărcătură emoțională. Născuți doar la o diferență de 9 minute, dar și mulți ani, Cezar si Silviu, de 4 ani, au sărbătoare comună! Azi sunt născuți cei mai importanți bărbați din viața mea: soțul și fiul meu.La mulți ani, dragii mei! ♥️ Vă iubesc până la Lună și înapoi și împreună sper să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase! La mulți ani, Silviu! La mulți ani, Cezar!”, a fost mesajul scris de Roxana Ciuhulescu. 

Roxana Ciuhulescu a trăit o poveste de dragoste complicată înainte de a-l cunoaște pe Silviu Bulugioiu. Fosta prezentatoare a fost căsătorită timp de 10 ani cu Mihai Ivănescu, de care a divorțat după ce acesta a călcat strâmb și a înșelat-o cu o femeie de origine japoneză.

În prezent, Mihai Ivănescu este căsătorit cu cea care pe vremuri îi era amantă, iar Roxana a ajuns în 2018 în fața altarului alături de Silviu, la doar un an după ce s-a despărțit de soțul infidel. 

Vezi și: Din cauza ei a divorțat Roxana Ciuhulescu de primul soț! 

Roxana și Mihai nu vorbesc aproape deloc, deși împreună au o fiica în vârstă de 14 ani. Bărbatul nu se implică mult în viața fiicei adolescente, iar întâlnirile dintre ei sunt destul de rare, după cum mărturisește Roxana. 

Roxana Ciuhulescu, probleme medicale după participarea la „Survivor"

Fosta prezentatoare a participat la „Survivor", de unde a fost eliminată rapid din cauza unor probleme medicale care i-au creat mari dificultăți pe parcursul competiției, dar și la întoarcerea acasă, în România.

Roxana Ciuhulescu a avut nevoie de ajutorul medicilor și a făcut multe ore de recuperare la un centru din Câmpina pentru a rezolva problemele medicale. Experiența de la „Survivor" a fost una dificilă pentru ea și nu ar dori să o repete prea curând!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net