De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi? „Trebuie refăcută articulația! Mă doare tare când plouă!”

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu abia mai calcă cu piciorul stâng! Durerile sunt atroce, mai ales la schimbările de vreme, iar medicul i-a recomandat de urgență operația! Vedeta, însă, a amânat intervenția pentru a fi prezentă la finala „Survivor România”, ce va avea loc pe 31 mai în Republica Dominicană!

cub roxana ciuhulescu png

Roxana Ciuhulescu a cedat după două săptămâni și jumătate în competiția acerbă din Republica Dominicană! Nu au mai ținut-o picioarele, iar articulația de la piciorul stâng i-a cedat!

Citește și: Roxana Ciuhulescu își schimbă viața cu banii de la Survivor

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România a mai trăit acest coșmar pe vremea când avea doar 18 ani, atunci când s-a accidentat pe terenul de handbal. Roxana s-a ales cu o ruptură de menisc și de ligamente în timpul participării sale de la „Survivor România”, motiv pentru care a și părăsit competiția foarte repede.

Odată ajunsă în țară, Roxana a mers la medic, iar după un RMN, specialistul i-a recomandat de urgență operația. Între timp, vedeta a decis să amâne intervenția pe motiv că va trebui să participe, conform contractului, la finala din Republica Dominicană, programată pe 31 mai.

Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, lovitură puternică din partea fostului soț

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Finala „Survivior România” , programată pe 31 mai!

„Survivior România” se apropie cu pași repezi de final. Timp de patru luni, concurenții și-au testat limitele și au trăit pe pielea lor una din cele mai grele experiențe din viața lor, în Republica Dominicană.

Peste 20 de concurenți, Faimoși și Războinici, au intrat în Survivor România 2022, pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro.

Fiecare Războinic a primit 1.000 de euro pe săptămână. Faimoșii, în schimb, au încasat pe săptămână minimum cât au luat Războinicii într-o lună. Astfel, conform Cancan.ro, Cătălin Zmărăndescu a fost recompensat cu 4.500 de euro pe săptămână, iar Roxana Ciuhulescu avea prevăzută în contract suma de 4.000 de euro.

„Survivor România” a ajuns în faza probelor individuale, iar ultimul concurent eliminat a fost, luni seară, Marian Drăgulescu. Finala show-ului este programată pe 31 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net