Scandal între „Faimoși” la Survivor România. Vica îl face praf pe Jorge

#Survivor România

Survivor România din 23 ianuarie a scos la iveală nemulțumirile „Faimoșilor”, iar cei care au avut neînțelegerile cele mai mari, din această echipă, au fost Vica și Jorge, care și-au adresat cuvinte grele.

Vica îi cere explicații lui Jorge

După cum spune blonda „Faimoasă”, Jorge a spus lucruri urâte despre ea, să-i strice imaginea, motiv pentru care a avut o reacție pe măsură.

 „Eu am așteptat ca Jorge să vină să-mi ceară scuze și să-mi dea niște explicații. De ce a încercat să mă îmbârlige cu Ionuț? El e creierul”, spune Blochina.

Citește și: Ce a făcut Alex Delea cu banii câștigați la Survivor? Nu o să îți vină să crezi

Din discuțiile lor reiese că singurul vinovat din toate cele întâmplat până acum este doar Jorge, sugerează Vica. Ea spune că a evitat „toate astea, când am ajuns aici și când el a început cu Maria…să se ia de mine…”.

„Faimosul” nu înțelege de ce a venit blonda la el să îi spună faptul că ea a încheiat certurile sau divergențele pe care le avea cu Ionuț. „Vica a ținut să-mi spună că ce era înainte, ea a încheiat cu Ionuț și….nu înțeleg de ce a venit să-mi spună…Ok, am înțeles că s-au certat un pic cât am fost eu la exil, acum a ținut încă o data să-mi spună că totul este ok și că trebuie să ne spunem pe față tot ce avem de spus. Asta am făcut până acum, nu m-am ascuns de nimic”, spune Jorge.

Iată și: #EXCLUSIV CLICK!Confesiunile primei „Războinice” care a părăsit Survivor România: „Consider că m-am oprit la timp pentru sănătatea mea”

Blochina a mărturisit că ea nu vrea să se certe cu Jorge, mai ales de față cu toată lumea, dar artistul nu își vede greșeala în această situație.

Totuși, Vica îl acuză pe Jorge că „bagă strâmbe” și și-a dat seama „cine este bârfitorul și cine este îmbârligătorul”.

Bărbatul încearcă să îi explice Vicăi, anume că el nu a bârfit pe nimeni și că dacă a avut ceva de zis, a zis, nu s-a ascuns. 

Mai citește și: Sebastian Dobrincu, dezvăluiri după Survivor România: „Iau acel pas greșit ca pe o lecție de viață”

Blochina nu îl consideră bârfitor pe Ionuț

Ea spune că „Ionuț nu are de ce să bârfească gratuit aici, este om în toată firea. Dar dacă ar face asta este un om foarte slab”. Mai mult, ea nu crede ceea ce îi spune Jorge, cum că Ionuț ar fi bârfit.

Vica părăsește discuția cu Jorge într-un mod misterios, spunând că „se vor schimba lucrurile când vor fi voturile”. Ea mai afirmă că această competiție, Survivor România, „nu este doar despre probe. Survivor este și despre cum ești cu jucătorii din echipă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Selectia Nationala Eurovision 2023 jpg
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png