Ce a făcut Alex Delea cu banii câștigați la Survivor? Nu o să îți vină să crezi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alex Delea (26 de ani) a reușit să arate, anul trecut, unei lumi întregi cât de puternic este atât fizic, cât și mental, în competiția sportivă din Republica Dominicană. Tot acest echilibru de care a dat dovadă i-a adus în buzunar suma de 100.000 de euro.

Multe persoane se întreabă ce a făcut Alex Delea cu banii câștigați în urma competiției sportive Survivor România 2023. Prezent zilele trecute la avanpremiera filmului “Ramon”, Alex Delea ne-a dezvăluit că are și în prezent, după un an de la competiție, toți banii încă pe card, deoarece nu știe în ce să îi investească.

„Banii pe care i-am câștigat la Survivor încă îi am...spre surprinderea multor persoane care mă întreabă ce am făcut cu ei. Încă nu am investit în nimic...mai aștept puțin. Plus că mai am un apartamanent în Megidia pe care aș vrea să îl vând, să mă apuc să fac ceva pe aici prin București. O să văd eu ce și cum! Eu sunt foarte bezmetic de felul meu, dar am încrdere că într-un final o să fie bine.

La început simțeam o presiune pe mine și îmi ziceam “băi trebuie să fac ceva” mai ales când toată lumea mă întreba “și ce ai făcut?, ce faci cu banii?”…”Nu am făcut absolut nimic cu ei, dar urmează să fac ceva, dar urmează să fac ceva, nu îi chelui, nu îi sparg”, era răspunsul meu. Nu o să vedeți la mine tot felul de lucruri de firmă, mă refer la haine scumpe”, a declarat Alex Delea pentru Click!

Alex Delea, chibzuit după “Survivor”

Fostul câștigător al competiției sportive din 2022 ne-a mai dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața după marea realizare pe care a avut-o pe plan profesional.

“Eu înainte de Survivor cheltuiam mai mulți bani decât aveam. Acum nu mai fac lucrul acesta. Acolo am muncit mult pentru banii pe care i-am câștigat după rezultatele bune pe traseu pe care le-am avut față de toți. Am o frică de eșec pot spune și aștept să am o stabilitate mult mai mare, aștept să văd ce se întâmplă cu mine pentru că pentru mine totul este nou. Totul este nou, foarte nou și nu pot să mă azvârl în decizii de a face lucruri. Aștept să mă liniștesc pentru că este greu cu liniștitul acesta”, a conchis pentru Click!, Alex Delea.

Click! spune

Înainte să devină celebru, Alex Delea nu a avut o viață desprinsă din basme. Tânărul a avut un trai foarte modest, a fost crescut doar de mama, bunica și mătușa sa. Astfel, că lipsa hranei și locuința modestă unde a trăit fără curent electric l-au motivat pe Alex Delea să își dorească mai mult de la viață. Din cauza lipsurilor financiare, Alex a fost nevoit să muncească ca barman înainte de a participa în emisiunea transmisă de cei din trustul Pache Protopopescu. Tânărul este originar din Constanța, însă acum locuiește cu mama sa în Spania unde are o afacere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net