Pe cine pariază în acest sezon fostul câștigător Survivor România: “Carmen Grebenișan este ok!”

Ultima actualizare:

A început să fie cât mai crâncenă lupta faimoșilor, dar și a războinicilor din cadrul competiției Survivor România, din acest sezon, pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Prezent miercuri seară la avanpremiera filmului Ramon, Alex Delea (26 de ani) ne-a dezvăluit concurenții pe care el îi vede câștigând premiul de 100.000 de euro și trofeul concursului.

“Survivor România” este un joc sportiv ce necesită condiție fizică, ambiție, dar și un psihic de fier. Chiar dacă abia e la început, show-ul sportiv a avut parte deja primele eliminări, cum ar fi Maria Constantin (35 de ani), din tabăra “Faimoșilor”, dar și Maria Lungu (28 de ani) din echipa “Războinicilor”.

Astfel, în urma acestor mișcări care au avut loc în cele două trupe, Alex Delea, câștigătorul competiției de anul trecut, ne-a spus cine crede el că o să ajungă în finală:

“Din câte am văzut Alin și Robert din echipa “Războinicilor”, dar și Carmen Grebenișan se descurcă foarte bine. Kamara este și el ok. Acum este foarte multă lume în competiție și este greu de spus ce și cum. Trebuie să se mai restrângă puțin cercul. Adică în două – trei luni poți să spui “asta da, ăla nu”. Am văzu că s-au întmplă și accidentări. Este greu, e foarte greu”.

Alex Delea: “Sebi și cu Gheboasa erau favoriții mei”

Alex Delea empatizează foarte mult cu situația în care se află acum Sebastian Dobricu. Faimoșul era apreciat de toți colegii săi de echipă pentru tenacitatea sa, dar și pentru dorința de a aduce puncte faimoșilor.

Însă, într-un moment de cumpănă, în cadrul concursului, Sebastian s-a accidentat și a fost nevoit să ajungă la un spital din Republica Dominicană. Din păcate, medicii i-au transmis că nu mai poate continua competiția pentru că are nevoie de o operație urgentă la picior.

“Îmi pare rău că s-a accidentat Sebastian Dobrincu. El și cu Gheboasă erau favoriții mei și nu doar ai mei, erau favoriții multora dar asta este, nu ai ce face. Eu am avut un mare noroc că nu m-am accidentat deloc”, a mai spus Alex Delea pentru Click!

Alex Delea, totul despre Gheboasă

Încă din primul Consiliu de Eliminare, emisiunea a avut o “surpriză” neașteptată din cauza lui Gheboasă, concurent care își dorea cu ardoare să plece acasă la partenera lui de viață și la traiul pe care îl duce în București. Chiar dacă nu a fost votat de către public să plece acasă, Gheboasă a decis să se ridice de pe scaun și să le spună tuturor că nu își mai dorește să facă parte din această competiție sportivă alegând să plece în ciuda contractului pe care îl semnase.

 “Este de înțeles ce a făcut Gheboasă pentru că nu este un mediu confortabil. Tu trebuie să știi lucrul ăsta de la început. Acolo stai foarte mult în pustietate, nu faci nimic, nu mănânci, plouă și dacă ai gânduri negre este foarte grav”, a conchis pentru Click! Alex Delea.

Click! spune

Alex Delea a câștigat marele premiu de 100.000 de euro și trofelul “Survivor România” 2022. În finală, tânărul a concurat cu Ionuţ Popa şi Elena Chiriac. Alex nu a avut o copilărie ușoară. Acesta a declarat, în spațiul public, că a fost crescut doar de mamă, mătușa și bunica sa, după ce tatăl său a ales să plece din viața lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net