Câți bani primesc concurenții ”Războinici” la ”Survivor România 2023”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Din echipa Faimoșilor fac parte 12 vedete, iar în echipa Războinicilor sunt 12 concurenți care se luptă pentru a câștiga fiecare joc pe traseu.

Toți participanții râvnesc la marele premiu al emisiunii, în valoare de 100.000 de euro. Însă, pe lângă această sumă de bani pusă în joc de către producătorii turci, fiecare dintre concurenți primesc săptămânal bani pentru a face parte din show-ul prezentat de Daniel Pavel și pentru a fi cât mai motivați să-și dorească să “supraviețuiască” cât mai mult în jungla din Republica Dominicană. Jocul nu est pentru cei slabi.

Competiția de la Survivor testează limitele concurenților. Ei sunt nevoiți să se descurce în condiții grele, cu porții minuscule de mâncare, fără acces la telefonie mobilă și nu au nici măcar toalete. Câți bani încasează concurenții Războinici la Survivor 2023? Se pare că nu doar pentru faimoși au scos bani din buzunar producătorii turci. Pentru a-i convinge să renunțe la confortul de acasă, și războinicii au trebuit remunerați pe măsură.

Sumele de bani primite de războinici la Survivor România 2023

Producătorii turci ai emisiunii sunt cei care au stabilit și sumele de bani pe care îi primesc Războinicii și se pare că nici acestea nu sunt deloc deloc de deglijat. Fiecare dintre cei 12 concurenți Războinici la Survivor România 2023 încasează, săptămânal, o sumă cuprinsă între 1.000 și 1.550 de euro. Asta înseamnă, că un războinic care rezistă o lună în jungla din Republica Dominicană se alege cu o sumă cuprinsă între 4.000 și 6.000 de euro.

Câți bani câștigă concurenții din echipa Faimoșii la Survivor România 

La Faimoși câștigurile sunt considerabil mai mari. Dintre vedete, Carmen Grebenișan ar câștiga cei mai mulți bani la Survivor România 2023. Influencerița ar primi mai mult de 5.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă cel puțin 20.000 de euro pe lună.

Nici Vica Blochina nu a putut fi convinsă să participle în această competiție dură fără o plată pe măsură. Vedeta a dezvăluit că le-a cerut producătorilor emisiunii o sumă mare de bani pentru a renunța la luxul de acasă. Se pare că aceasta ar încasa undeva la 3.000 de euro pe lună.

Citește și - Cum o cheamă, de fapt, pe Maria Lungu de la Survivor. Ne-a păcălit pe toți!

Jorge, care a dezvăluit în trecut că s-a confruntat cu probleme financiare, a acceptat să plece în această aventură nebună pentru 3.000-3500 de euro pe săptămână. Astfel, și  el se va alege cu minimum 12.000 de euro dacă o să reușească să reziste măcar o lună în acest show.

Ce a declarat Gheboasă după ieșirea din competiție

Bianca Patrichi, cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii, de la Antena 1, este vedeta care primește cei mai puțini bani. Săptămânal, Bianca se alege cu 1000 de euro.

Dovada faptului că aceștia își merită din plin banii pentru condițiile cumplite pe care sunt nevoiți să le accepte sunt și declarațiile lui Gheboasă în cadrul unui live pe Tik Tok, după ieșirea din competiție.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-acolo.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net