Au ieșit scântei între ”Războinici” și ”Faimoși” la ”Survivor România”. Maria Lungu, limbaj de mahala

#Survivor România
Ultima actualizare:

Survivor România 2023 aduce deja în fața telespectatorilor certurile dintre cele două echipe. În ultima ediție de pe Pro TV, Faimoșii și Războinicii s-au duelat, iar spiritele s-au încins. Una dintre echipe are o concurentă care este de cele mai multe ori personajul principal al certurilor și începe să nu mai fie plăcută nici de adversarii, nici de colegii ei și nici de către fanii emisiunii.

Maria Lungu, într-o ceartă cu Kamara
Maria Lungu, într-o ceartă cu Kamara

Ambele echipe se luptă pentru a acumula punctaje, iar tot stresul, efortul fizic, lipsa mâncării, îi face pe concurenți să fie cât mai motivați, dar și cât mai irascibili. Maria Lungu este actorul principal al atacului din ediția anterioară, fiind o fire vulcanică și certăreață, a avut o dispută fizică și verbală cu Kamara, unul dintre adversarii ei.

Citește și: Secretele neștiute ale iubitei lui Daniel Pavel de la Survivor. Cine e femeia celebră care le-a făcut cunoștință?

Totuși, nu este nimic ieșit din comun, pentru că ea se ceartă chiar și cu persoanele din echipa ei și jignește persoanele care nu sunt de acord cu ea.

Maria Lungu a avut o mică bătaie cu Kamara în timpul unei probe. Un gest care a creat neplăceri a fost faptul că Remus Boroiu și Kamara și-au manifestat bucuria, au început să danseze, pentru că DOC a câștigat un duel cu Războinicii.

Totuși, nici echipa Faimoșilor nu este lipsită de certuri interne, aici Vica Blochina pornește adesea scandaluri după cum a spus Jorge, iar ea și-a demoralizat colegul, pe Kamara, spunându-i că a fost foarte slab atunci când a pierdut o probă.

Proba de imunitate a fost câștigată de Faimoși la Survivor România, în ediția din 17 ianuarie 2023. Carmen Grebenișan a fost cea care a adus cele mai multe puncte, două puncte și a primit imunitatea. În proba pentru Imunitate Personală, Războinicii care au câștigat totemurile au fost Alexandra Porkolab și Andrei Krișan.

Eliminări ”Survivor România”

Nu trebuiau să se gândească prea mult, pentru ca ”Războinicii” să hotărască un membru pentru eliminare, pentru că Maria Lungu nu este agreată nici măcar de coechipieri.  Așadar, prima concurentă nominalizată este Maria. Ei i se alătură în drumul spre eliminare și Codruța Began și Andrei Neagu.

Fanii Survivor România 2023 au arătat că nu o mai vor pe Maria în concurs, vor să plece acasă. Aceștia sunt deranjați de scandalurile pe care ea le face mereu, este mult prea certăreață pentru un concurs care este despre condiția fizică, o competiție sportivă până la urmă.

”Războinica” s-a aflat și până acum în viața showbiz-ului, având o relație cu fratele Alinei Eremia, Mircea, dar și cu Marinescu în emisiunea „Puterea dragostei”. Ea este din Republica Moldova, din Chișinău, are 27 de ani și își dorește foarte mult să câștige marele premiu Survivor România 2023, în valoare de 100.000 de euro.

Survivor România în 18 ianuarie 2023 va difuza o nouă ediție în care se va afla cine va pleca acasă, dacă Războinicii vor fi în minus cu două persoane. Astăzi, cele doup echipe, Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru recompensă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net