Motivul real pentru care Maria Constantin a fost dată afară de la „Survivor” la pachet cu Gheboasă!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Doi dintr-o lovitură! Primul consiliu de eliminare de la "Survivor România"  s-a încheiat, miercuri seară, apoteotic cu plecarea surpinzătoare a doi dintre concurenții din echipa Faimoșilor! Maria Constatin și Gheboasă au părăsit amândoi competiția. Maria, în lacrimi, Gheboasă a aruncat bandana!

Maria Constantin, eliminată de la ”Survivor România”
Maria Constantin, eliminată de la ”Survivor România”

Tensiune maximă la "Survivor România"! Miercuri seară, la primul consiliu de eliminare, au plecat acasă nu unul, ci doi concurenți, spre surprinderea publicului, care nu se aștepta ca lucrurile să ia o asemenea întorsătură.

Trei dintre faimoși au fost propuși spre eliminare la primul consiliu: Maria Constatin, Doc și Gheboasă! Spre suprinderea tuturor, Maria Constantin a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a fost eliminată!

La auzul veștii, Gheboasă a sărit ca ars de pe scaun și a dat cu bandana de pământ, anuțând că el trebuie să plece acasă.

image

Gheboasă, nervos:”Eu plec acasă, nu Maria!”

Dacă iese Maria...eu plec acasă! Știu că am mulți fani acasă, că sunt pe val, dar eu plec!”, a spus Gheboasă nervos, ieșind din consiliu și aruncând bandana pe jos.

Gheboasă, artistul din Târgoviște, s-a cerut, de altfel, acasă în mai multe rânduri și i-a rugat pe colegii faimoși să-l voteze ca să iasă din competiție, însă publicul a vrut să-l țină în concurs.

Întors în consiliu, Gheboasă a anunțat că el pleacă acasă la soție, iar toată lumea s-a așteptat, la acel moment, ca Maria Constantin să fie totuși păstrată în concurs. Surpriză, însă! Prezentatorul Dan Pavel a anunțat că Maria va pleca oricum acasă, căci așa a fost votul publicului. Prin urmare, doi faimoși au părăsit dintr-un foc competiția!

Maria Constantin, în lacrimi ! Vica Blochina „Și eu plec acasă, jur! Nu cred!”

Maria Constantin a izbucnit în lacrimi, declarând că nu-și dorea să plece acasă și i-a avertizat pe faimoși în privința voturilor pe care le dau spre eliminare!

Să se gândească un pic mai bine pe cine aleg.... spre eliminare. Am văzut și mesajele ... Unii au fost critici, unii au gândit că locul meu nu este aici dar asta este, mă duc acasă, la familie”, a fost mesajul Mariei către foștii ei colegi.

Vica Blochina a avut și o reacție nervoasă atunci când a aflat că Maria va fi eliminată din concurs.  „Și eu plec acasă, jur! Nu cred”, a spus aceasta, cu ochii în lacrimi.

DOC a ținut, însă, s-o liniștească pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

„Vica, te rog frumos, gândește-te! Ești mare femeie, gândește-te că nu e bine să faci niciun haos acum. Că nu e momentul.”, i-a spus Doc Vicăi. 

Imediat după eliminarea din concurs, Maria Constantin a făcut declarații la cald.

A fost o experiență wow pentru mine. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri. Ceea ce nu știu oamenii de acasă este că, aici, o săptămână pare o lună de zile”, a spus blonda, care urmează să revină în curând în țară.

Maria Constantin s-a născut în data de 12 martie 1987, la Bălcești, în județul Vâlcea. Blonda are 54 de kilograme și o înălțime de 1,62 m. A absolvit cursurile Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, la secția de Flaut, în 2005.

Ea are la activ două mariaje, primul cu Ciprian Tapotă și al doilea cu Marcel Toader. Solista de muzică populară are un fiu Codrin, în vârstă de 13 ani, care locuiește la bunicii paterni, în Târgu Jiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net