Secretele neștiute ale iubitei lui Daniel Pavel de la Survivor. Cine e femeia celebră care le-a făcut cunoștință?

#Exclusiv Click!

Daniel Pavel (46 de ani), șarmantul prezentator de la Survivor România, trăiește de mai bine de un an o poveste de dragoste ca-n filme alături de o femeie extrem de frumoasă, Ana Maria Pop, de profesie avocat. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere mondenă, iar Click! a aflat cine e persoana cunoscută din showbiz care a avut mână bună și le-a făcut cunoștință.

cub iubita dan pavel png

Frumoasa iubită a lui Daniel Pavel, Ana Maria Pop era deja fana prezentatorului de la Pro TV înainte de a-l întâlni pentru prima dată, față în față. Tânăra îl știa pe moderator chiar de la televizor și îl admira în secret, asta până când destinul a făcut să-l întâlnească.

Verișoara Luciana Indre, de la Prima TV, i-a pus în legătură

Ana Maria și Daniel Pavel s-au cunoscut la petrecerea mondenă, dată de revista Viva, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar verișoara Anei Maria. Este vorba de Luciana Indre, prezentotoarea emisiunii „Sănătate cu Stil”, de la Prima TV.

„Ana Maria este verișoara mea. Nu s-a știut asta, dar eu le-am făcut cunoștință la petrecerea Viva. A fost de bun augur pentru că s-au plăcut imediat!” , a dezvăluit Luciana Indre, pentru Click!

De altfel, Ana Maria rememorează cu emoție momentul în care s-a intersectat cu Daniel Pavel.

Din cauza pandemiei și a unui focus diferit la locul de muncă, a fost o perioadă de câțiva ani în care am ieșit foarte rar la evenimente mondene. Însă în acea seară, verișoara mea parcă și-a dorit mai mult decât oricând să mergem la VIVA!Party.

Și pentru că avem o conexiune puternică și nu pot să îi rezist, am dat curs invitației la distracție. Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc.

Eu eram de la începutul sezonului fan «Survivor», îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: «Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?»

Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip”, a povestit Ana Maria, emoționată și acum, conform diva.ro.

Prezentatorul de la „Survivor” a recunoscut că aspectul fizic al Anei Maria l-a atras din prima clipă, atunci când a dat cu ochii de ea.

Era o apariție. Nu mai văzusem așa ceva. Am locuit niște ani la Viena și totuși româncele sunt de o frumusețe extraordinară și de un bun gust. Eu mă uitam la ea și procesam. Am fost extrem de plăcut impresionat, eu veneam din junglă, la propriu”, a mărturisit acesta, ulterior.

Prezentatorul Pro TV s-a întors pus pe gânduri de la acel eveniment acasă, la Viena. A invitat-o imediat pe Ana Maria să îl viziteze în Austria. Apoi, Daniel Pavel a plecat în Dominicană pentru a filma un nou sezon la Survivor România. La întoarcerea în țară, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună.

Cine e Daniel Pavel?

Daniel Pavel are la activ mai mulți ani de experiență în mass-media. Jurnalistul a moderat în trecut o emisiune la Radio France Internationale și a făcut parte din echipele unor posturi de televiziune precum Antena 3 și Kanal D. Daniel Pavel a devenit însă cunoscut cu adevărat în 2021, atunci când a preluat cârma emisiunii Survivor România, de la Cosmin Cernat.

Prezentatorul de la Survivor România are un băiat în vârstă de 18 ani, pe Anton, care e născut pe 17 ianuarie. Acesta are, însă, o relație foarte bună cu fiul, dar și cu mama lui, Anca, de care s-a despărțit de ani buni.

Recent, Daniel Pavel a fost în vacanță în Albania și Grecia cu toată gașca reunită, adică actuala parteneră, fiul său și mama copilului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub lidia buble png
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub Otniela png
cub alina pușcău png
cub claudia pavel cream png
cub ionuț Iftimoaie png
cub smiley png