Începe Survivor 2023! «Domnul Dan» îşi face valiza pentru noul sezon din Dominicană

#Exclusiv Click!

Mai este foarte puţin şi se strigă adunarea la PRO TV pentru un nou sezon din «Survivor», ce se va filma tot în Republica Dominicană. Click! a stat de vorbă cu Daniel Pavel (46 de ani) şi, astfel, am aflat detalii despre pregătiri, dar şi de unde vine porecla „domnul Dan”.

Daniel Pavel  va prezenta  și următorul sezon  de Survivor,  ce se va desfășura  primăvara viitoare
Daniel Pavel va prezenta și următorul sezon de Survivor, ce se va desfășura primăvara viitoare

Click: Ce mai face „domnul Dan”? Cum s-a născut porecla?

Daniel Pavel: E un supranume, ăsta cu „domnul Dan”, ştii. Culiţă a început să-mi spună aşa. De fapt el repeta modul cum mi se adresa un turc, manager din echipa de filmare, care ştia un pic de română. Îl cheamă Luci. Ei, Luci mi-a spus, prima oară, „domnul Dan” şi Culiţă a repetat. Apoi Jador. Mai interesant e că şi la Viena mi se spunea „Herr Dan”. Uite, asta nu am spus-o niciodată. În momentul ăsta, fac şi mai bine decât ultima dată când ne-am văzut. Pentru că e foarte important să supravieţuim şi să evoluăm. Asta e. Deci, fac de la excelent în sus!

Număram zilele până pleci în Republica Dominicană.

Aşa e, într-adevăr. E o numărătoare pe care o facem şi noi, echipa. Eu unul mă pregătesc destul de intens în ceea ce priveşte abordarea fizică. Sigur, e foarte solicitant. Dar, mai ales, în ceea ce priveşte situaţia psiho-mentală pe care trebuie să o am acolo. Adică, trebuie să fac faţă unor provocări. Concurenţii vin să câştige un premiu, vin să câştige notorietate, vin să câştige, până la urmă, prestigiu în faţa lor. Deci, pregătirea a început!

Face echipă  cu Tata Teo
Face echipă cu Tata Teo

Cu câte zile înainte începi pregătirile, bagajul, tot ce trebuie?

Graţie domnului doctor Tata Teo, avem o listă scurtă de necesar medical, care a inclus vaccinuri, în anii trecuţi. Acum, nu cred că mai e nevoie să facem. În principu, sunt părţi pe care noi le-am făcut, în avans. Şi e logic, nu mai avem, acum, nevoie de ele pentru un număr de ani. Dar bagajul propriu-zis îl las, ca şi pe vremea când eram ofiţer de marină, pe ultimele trei zile. Trei zile, ca la geto-daci. O zi bag, ziua următoare încep să scot din lucrurile pe care le-am pus acolo. Am nevoie de un „buffer” de trei zile.  

Cam câte valize ai?

Maximum două. Dintre care una, jumătate din valiză, este cu cărţi. Şi, în rest, am nevoie de vestimentaţia care să-mi asigure cele 60 de ediţii. Şi sunt. Chiar dacă sunt pantaloni scurţi sau tricou.

Are o iubită  superbă!  Ana Maria  este avocată  și actriță
Are o iubită superbă! Ana Maria este avocată și actriță

Despre iubita ta ce ne poţi spune? Vine şi ea cu tine?

Numele ei e Ana Maria, dar câteodată i se mai spune „doamna Dan”. Ea mă susţine. E şi ea actriţă, pe lângă avocat, şi înţelege de ce tip de lege ai nevoie ca să poţi face meseria asta. Aşa că filmăm şi ne sfătuim împreună, de la vestimentaţie până la cum ne raportăm la lucrurile din societate.

Ziua ei este pe 26 ianuarie şi îmi doresc ca în acea perioadă să fie cu mine. După aceea, vedem de cum îi permite programul să rămână. Dar nu va rămâne pe întreaga durată, cu siguranţă.

Te-ai împrietenit cu concurenţii vechi, ţii legătura cu ei?

După show, aproape cu toţi. Cel puţin, la nivel de comunicare, pe reţelele sociale sau când se întâmplă să ne mai vedem la un eveniment. Eu o numesc prietenie camaraderească. 

Eşti conştient că toată lumea aşteaptă un nou sezon din Survivor.

Absolut. Am fost, duminică, aici, la Biserica Bucur Ciobanul, şi doamna de la lumânări m-a abordat: „Iertaţi-mă, domnul Dan. Când începe concursul? Trebuie să înceapă odată!”. M-a impresionat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg