Cabral, Gucci și Black Friday! Prezentatorul TV a găsit „oferta zilei” la pantofi

Gata! Așa a scris Cabral în dreptul unei poze cu o pereche de pantofi cum rar ți-a fost dat să vezi. Simpaticul prezentator de televiziune a găsit modelul, chiar de Black Friday, deși perechea nu e vândută la reducere.

O pereche de pantofi, tip mocasini, pot fi „admirați” chiar pe site-ul producătorului, celebra casă de modă Gucci. Ceea ce pare a fi un fake demn de tarabele chinezești din „Dragoni” este cât se poate de original. De ce spunem că par fake? Pentru că mocasinii Gucci sunt branduiți cu legendarele dungi albe ale Adidas. Atenție, Adidas nu Abiboss!

În descrierea gamei de produse scrie că Adidas și Gucci au colaborat pentru colecția de mocasini, cu prețuri cuprinse între 890 și 1.100 de dolari. „Motivele emblematice ale casei de modă se îmbină cu cele ale echipamentelor sportive istorice ale brandului Adidas. Colecția înglobează patrimoniul ambelor branduri(...). Directorul de creație, Alessandro Michele a găsit inspirația în amintirile anilor 80-90, pentru a realiza colecția cu iz melancolic, dar și contemporan(...)”, se arată în descrierea produselor.

Nu rata nici: Cabral a ajuns la spital! Trei medici i-au dat același verdict: „Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?”

Nu știm ce variantă de preț va alege Cabral, dacă va cumpăra vreunul dintre modele, dar, cu siguranță, toți ne-am dori să îl vedem încălțat cu așa ceva. Cert este că modelul de mocasini nu este singurul produs născut din colaborarea italienilor de la Gucci cu nemții de la Adidas.

În realitate, este vorba despre o întreagă colecție, a cărei promovare a debutat încă din primele luni ale actualului an.

Vezi și: Globurile de Aur 2022: Lady Gaga, nominalizată pentru rolul din "House of Gucci". Lista completă

Există o multitudine de produse consacrate, din colecțiile Adidas, finisate cu detalii specifice colecțiilor sau identității vizuale a produselor Gucci, de la inele, genți sau pălării, până la încălțări, haine sau echipamente sportive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
culori brazi 2022
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
pele gettyimages 841963610 jpeg
triunghiul mortii cinemagia  jpeg
brad de craciun pe masina de vanzare cumparat foto shutterstock 815989 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg