Momente dificile pentru Cabral la ,,Sunt celebru scoate-mă de aici": «Urlă de nebuni»

Cabral, prezentatorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a povestit pe rețelele de socializare că atât el, cât și întreaga echipă au rămas fără curent și apă. Pe lângă asta, prezentatorul a dezvăluit și că au avut inundație în case, iar copiii lui țipau, probabil neînțelegând ce se întâmplă.

cabral foto pro tv
Cabral, prezentatorul emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Cabral a dezvăluit că ,timp de 30 de ore, nu au avut curent și apă, iar Tiago și Namiko au țipat prin casă. Prezentatorul a spus că telefonia mobilă și internetul au mers foarte greu, dar au reușit să improvizeze o lumânare, care a reușit să mai alunge din spaimă.

Citește și:  Prima vedetă care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea

„Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel. Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum, urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.

Bine măcar că telefonia mobilă și netul merg cam trei minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie”, a spus prezentatorul.

Cabral, criticat de fani

Pentru că a primit și mesaje negative, în care urmăritorii îl criticau că se plânge prea mult, Cabral a venit cu o completare a mesajului inițial, în care a precizat că se bucură pentru faptul că toți sunt bine, iar situația este sub control. 

Vezi și: Cabral, declarație superbă de iubire pentru Andreea! Ce poezie i-a compus

„Să nu înțeleagă cineva că mă vait, departe de mine gândul acesta. Ne bucurăm cu toții că suntem bine, că toți concurenții sunt bine, că din echipa de producție nu a pățit ceva rău nimeni”, a completat Cabral. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
teo trandafir jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu