Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade, înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de reprodus

Ultima actualizare:

Cornel Palade și Bia Khalifa nu se mai înțeleg în junglă, s-au certat la cuțite, iar discuțiile dintre cei doi i-au îngrijorat până și pe ceilalți concurenți. Lidia Buble, dar și alții au intervenit pentru a stinge conflictul dintre actor și celebra influenceră de pe OnlyFans.

Cornel Palade și Bia Khalifa, schimb de replici dureroase. Sursa foto: ciao.ro
Cornel Palade și Bia Khalifa, schimb de replici dureroase. Sursa foto: ciao.ro

Bia Khalifa a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa lui Cornel Palade

Mai jos aveți video din timpul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, căci ne este greu să reproducem dialogul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa, care s-au certat în ultimul hal. Iar când zicem în ultimul hal chiar nu este o exagerare.

Redăm fragmente din conversația celor doi, însă partea mai urâtă a dialogului concurenților „Sunt celebru, scoate-mă de aici” vă invităm să o vedeți, mai degrabă, în video.

„Du-te-n .... Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

„Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă.”, i-a răspuns actorul. Discuțiile nu s-au oprit aici, iar Lidia Buble a intervenit. „Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.”, a spus Lidia Buble.

De la apropieri pătimașe la o ceartă zdravănă a fost doar un pas!

Cuprinși de dorul celor de acasă, dar și din cauza greului din junglă, Bia Khalifa și Cornel Palade s-au îmbrățișat și și-au spus cuvinte duioase, în cadrul show-ului de la Pro TV.

Totul s-a întâmplat într-o altă ediție, bineînțeles, însă conversația lor a fost una care a rămas în memoria emisiunii.

„Eu sunt o persoană plină de ură, nu am nevoie de o îmbrățișare.”, zicea Bia, la care Cornel Palade i-a răspuns că sigur vrea să fie luată în brațe. „Mai taci din gură! Ești disperată după o îmbrățișare.”

După care, Bia Khalifa a cedat: „Vino și cuprinde-mă! Dă-mi ceea ce vreau! M-a cuprins daddy (n.red tăticul).”, la care actorul a răspuns: „Mânca-i-aș gura ei de fată, păpușă de fată!”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net