Primul concurent eliminat la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»: «M-am lăsat impresionat de șobolanii ăștia»

Ultima actualizare:

Ediția din seara acesta a emisiunii «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» marchează prima eliminare din concurs. Cei care s-au aflat în pericol de a părăsi show-ul de aventură au fost Bia Khalifa, Paul Diaconescu și Răzvan Botezatu. 

image

Cei trei concurenți au fost supuși unei probe decisive, în urma căreia cei clasați pe primele două locuri aveau să revină în echipele lor ca lideri, iar cel de pe locul trei urma să plece acasă. 

Citește și: Răzvan Botezatu, în scandal cu Mara Bănică la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «Eu dacă te prind, te ard»

Vedetele au fost nevoite să desfacă mai multe discuri în timp ce țineau capul într-o cușcă din plastic cu șobolani. Paul Diaconescu a început bine și a avut chiar un avantaj în fața celorlalți concurenți, însă Bia Khalifa și Răzvan Botezatu au venit tare din urmă. 

Nu rata nici: Moment de panică! Lui Alex Bogdan i s-a făcut rău la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «A fost de vise rele»

După ce au desfăcut toate discurile, concurenții mai trebuiau să deșurubeze cu gura o stea metalică din interiorul cuștii ermetice cu șobolani, în care le era prins capul. Acest moment a fost un impediment teribil pentru Răzvan, care era de-a dreptul îngrozit de șobolanii ce colcăiau în jurul capului său. 

Hai să vezi și: Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Bia Khalifa: «Încă am gust de șobolan în gură»

Bia Khalifa a fost cea mai îndemânatică dintre cei trei concurenți, a terminat și a devenit liderul Taberei Plăcerilor. Răzvan Botezatu s-a aflat pe a doua poziție și a devenit liderul echipei Taberei Belelor

«A fost groaznic, încă am gust de șobolan în gură, dar ăsta e gustul victoriei, să ne înțelegem», a declarat Bia. 

Paul Diaconescu este cel care a terminat pe a treia poziție și a fost eliminat. 

«Regret că nu vă cunosc mai bine și că nu o mă cunoașteți și voi mai bine. Țin pumnii tuturor concurenților. Bianca cred că o să câștige. Dacă nu plecam azi acasă, ajungeam până în finală. M-am lăsat prea impresionat de șobolanii ăștia. Experiența de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» a fost dură palpitantă, inedită.», a declarat Paul Diaconescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net