Dorian Popa, în lacrimi, după ce s-a trezit cu viermi și lăcuste în gura!

Vi-l puteți imagina pe Dorian Popa, fără mușchi, mult mai slab, netuns și neîngrijit, într-o antiteză totală cu imaginea impecabilă cu care ne-a obșnuit de ani buni?

Dorian Popa, în timpul probei de coșmar. Sursa: Captura You Tube
Dorian Popa, în timpul probei de coșmar. Sursa: Captura You Tube

Ei bine, așa arăta Dorian Popa, în  anul 2015, pe vremea când era membru al LaLa Band și era unul dintre cei mai bine cotați concurenți ai show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sezonul al 2-lea începe duminică, 4 septembrie 2022

Ați citit bine. Show-ul care urmează să debuteze, peste o săptămână, pe 4 septembrie, la Pro TV este la al doilea sezon, prima ediție fiind câștigată de Cătălin Moroșanu, în urmă cu 7 ani.

Una dintre cele mai crunte probe ale primului sezon a fost „Lacrimi și dinți”! Dorian Popa a trebuit să ţină în gură sau între buze, timp de 30 de secunde, fără să le rănească sau să le omoare, mai multe viețuitoare care, în cele mai ulte cazuri, stârnesc repulsie.

Vedeta a testat, pe rând, viermi, gândaci, lăcuste, melci, omizi şi tarantule. Totul, spre amuzamentul celor două gazde ale primului sezon, Cabral și Bobonete.

Lăcusta l-a înțepat în cerul gurii

Am luat mânerul de la scaun în mână şi l-am strâns. Am spus un «Tătăl nostru» şi asta a fost tot. Nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei de acasă care m-au votat seară de seară în această ultimă probă.

Lăcusta m-a înţepat foarte tare în cerul gurii şi pe buză. Încerca să scape şi mi-a fpst greu să o ţin", povestea Dorian Popa, cu lacrimi în ochi, la finalul probei, în 2015.

Citește și: EXCLUSIV Cabral, speriat de «târâtoare şi crocobauri» în jungla dominicană

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Cine sunt concurenții celui de-al doilea sezon

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
Mihai Petre e1627449427429 webp
cub denise rifai png
serial wednesday jpg
Gabi de la Chefi la Cutite 14 jpg