Adela Popescu și-a luat bona în junglă pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

#Exclusiv Click!

După ce ani de zile și-a vizitat soțul, pe Radu Vâlcan, la filmările pentru un reality- show, iată că s-a întors roata și, acum, Adela Popescu, 35 de ani, și-a luat cu ea familionul în Republica Dominicană.

Adela Popescu și Cabral vor fi gazdele viitorului show de la Pro TV
Adela Popescu și Cabral vor fi gazdele viitorului show de la Pro TV

Adela a traversat oceanul pentru a participa la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici", ce va începe în curand la Pro TV.

Vedeta a povestit pentru Click!, în exclusivitate, mai multe direct din junglă, de la filmări.

Click: E prima experiență de acest fel, în junglă. Te-ai acomodat?

Adela Popescu: Da, ne-am acomodat destul de repede chiar dacă a fost o mare schimbare pentru noi. Vorba aia, suntem la o diferență de fus orar destul de mare de România, dar din fericire suntem toți aici și trece altfel timpul când suntem împreună.

Ne bucurăm din plin de această experiență! Pentru noi a fost mai ușor să ne acomodăm, cei care trec prin lucruri foarte grele sunt concurenții.

Cum e să prezinți din nou cu Cabral după mulți ani?

Sunt foarte relaxată pentru că el este un om senzațional, un coleg și un prezentator de excepție, în plus are și foarte mult umor. Toate astea îmi dau mie o stare de relaxare care îmi permite să mă joc, să fiu amuzantă și să mă simt foarte bine la filmări.

De ce îți e frică acolo?

Sincer, după ce văd prin ce trec săracii concurenți, nu cred că mi-e frică de nimic. Mi se pare că avem o viață super sigură.

Dacă familia ta nu venea dădeai curs ofertei de a prezenta emisiunea?

Nu știu cum ar fi fost altfel, important e că suntem toți aici și atât. Nu știu cum ar fi fost dacă nu s-ar fi putut, țînând cont că filmările se întind pe o perioadă destul de mare, probabil că nu aș fi venit.

Poți să spui că e o vacanță combinată cu muncă?

Pentru băieți este mai mult o vacanță, pentru mine nu. Muncim foarte mult, în fiecare zi, mai prindem niște dimineți libere, iar imediat după ce am ajuns am reușit să mergem la plajă câteva zile. Băieții sunt foarte fericiți, înoată, se bronzează, se distrează, sunt foarte bine.

Cine te ajută cu băieții în afară de Radu?

Este și bonă noastră din România aici, a venit la zece zile după ce am ajuns. Avem nevoie de ajutor special cu cel mic, ea se ocupă de el. În felul acesta are și Radu mai multă libertate cu băieții, să plece, să viziteze.

Ți s-a întâmplat ceva ieșit din comun în junglă?

O, da! Jungla îți scoate în cale tot felul de provocări și am dat curs uneia. E vorba despre o provocare de a-mi depăși limitele și a-mi învinge o foarte mare teamă. Dar o să vedeți despre ce e vorba în emisiune. E foarte tare!

De cine sau de ce îți e dor de acasă?

Eu mă distrez foarte tare aici, aștept fiecare zi să mergem în junglă și să ne întâlnim cu concurenții. "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" e un proiect care mă incită foarte tare și atât timp cât familia e cu mine, asta îmi da un confort foarte mare. Sigur că mi-e dor de familia extinsă, de părinții mei, de frații mei, dar nimic din rutina de acasă nu mă face să-mi fie dor de ce era acolo.

Care a fost cea mai mare scârboșenie mâncată de tine? Ce nu ai mânca niciodată?

Nu am crezut vreodată că există mâncare comestibilă pe care eu să nu vreau să o mănânc. Ce au fost nevoiți concurenții să mănânce este peste orice imaginație. Și toate astea pentru o recompensă alimentară, practic pentru o porție de hrană. Pur și simplu e ceva de nedescris.

De ce îți e frică cel mai tare? Gândaci sau șerpi?

Cred că tuturor ne este frică și scârbă în egală măsură și de șerpi, și de gândaci, și de tot felul de lighioane, doar că mi-am dat seama în acest show că dacă ai un scop care e mai presus de teamă pe care o ai, cumva uiți de fobia pe care credeai că nu o poți depăși niciodată.

Dar da, îmi este foarte frică de șerpi, de gândaci așa și așa, dar șerpii nu doar că-mi dau o stare de scârbă, ci mă și sperie foarte tare.

Te-ai vedea concurentă la un astfel de show?

După ce am văzut ce se întâmplă sezonul asta, nu. Nu cred că aș putea participa la un asemenea show. Îi admir din tot sufletul pe concurenți pentru curajul și nebunia de a face față acestei provocări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net