Sărbătoare în familia Adelei Popescu! Fiul cel mic a împlinit un anișor. Imagini de colecție de la petrecere

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au sărbătorit pe mezinul familiei, fiul lor Adrian, care a împlinit un anișor. Părinții săi s-au pregătit din timp pentru a-i face micuțului toate poftele și au organizat o reuniune de familie minunată. Nu au lipsit nici urările din partea Laurei Cosoi, buna prietena a Adelei și nici nașa lui Adrian, Ioana Scărlătescu. 

adela popescu si radu valcan

Adelei Popescu îi priește rolul de mămică, iar la cei 35 de ani radiază de energie și pare că cei trei copii ai ei cu actorul Radu Vâlcan o ajută să-și mențină tonusul de invidiat. Pentru cuplul de vedete, ziua de ieri a fost una deosebit de specială, căci l-au celebrat pe fiul cel mic, Adrian, care a împlinit un an de viață. 

Nu-i de ratat nici: Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, de la malul mării

Prezentatoarea de la «Vorbește lumea» s-a pregătit cu entuziasm pentru această zi și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i pregăti lui Adrian o petrecere minunată. Evenimentul a fost unul restrâns, doar cu apropiații familiei, în cadrul căruia sărbătoritul Adrian s-a jucat în voie cu frățiorii lui mai mari, s-a bucurat de cadouri și au mâncat tort, în timp ce părinții săi, Adela și Radu, au ciocnit un pahar de șampanie cu nașa fiului lor, Ioana Scărlătescu. 

Laura Cosoi a transmis, de asemenea, o urare emoționantă fiului cel mic al bunei sale prietene, Adela Popescu. 

«La mulți ani Adrian, cel bun și frumos și norocos și bincuvântat și iubit și fericit», a scria Laura pe rețelele de socializare. 

Hai să afli și: Adela Popescu dă verdictul: au sau nu au stil femeile din România?

Adela a împărtășit fanilor o imagine de colecție superbă, de la ziua de naștere a lui Adrian și  transmis un mesaj emoționant fericitului tată, Radu Vâlcan. 

«Asa-i ca nici tu nu iti doresti nimic mai mult decat sa ne fie puii fericiti si sanatosi?» a scris Adela Popescu. 

Adela Popescu dezvăluie secretul mariajului de 12 ani cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de peste 12 ani și au devenit unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. Cei doi au o relație armonioasă și au reușit să-și construiască o familie minunată. Aceasta nu înseamnă că nu au existat și tensiuni între ei, mai ales că sunt nu numai părinți, dar și persoane publice, motiv pentru care este dificil câteodată să găsească timp unul pentru celălalt. Adela a dezvăluit într-un interviu care este secretul din spatele relației lor. 

Vezi și: Adela Popescu, nu-ți mai place la volan? Vedeta Pro TV, plimbată prin oraș de șofer!

,,Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a relatat prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea", pentru Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net