Adela Popescu dă verdictul: au sau nu au stil femeile din România?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adela Popescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Pentru că vedeta este mereu în centrul atenției și toate privirile sunt ațintite, de fiecare dată când își face apariția undeva, asupra ei, Adela este foarte atentă la felul în care arată și se îmbracă.

Adela Popescu este apreciată de public datorită frumuseții, talentului, dar și modestiei sale, fiind o femeie relaxată ce emană naturalețe și energie pozitivă.

Vedeta este conștientă că multe fete se inspiră din felul în care se îmbracă ea, așa că are grijă cum apare în public. Prezentatoarea tv recunoaște că adoră stilul natural, dar chic și le îndeamnă și pe românce să aleagă ținute în care să arate bine, dar să se simtă și comod. Acesta a recunoscut mereu că nu o interesează ca hainele să fie neapărat de brand, ci să se simtă bine purtându-le.

Cu Adela Popescu ne-am întâlnit la un eveniment monden și pentru că o putem considera o femeie cu stil în adevăratul sens al cuvântului, am dorit să o întrebăm ce părere are despre modul în care se îmbracă femeile din România.

Citeşte şi: Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată! «Mi-e că..»

Sinceră și deschisă, prezentatoarea tv nu a ezitat să răspundă, astfel că ne-a declarat că este de părere că preocuparea pentru modă este prezentată în țara noastră.

''Mie mi se pare că femeile românce sunt foarte preocupate de cum se îmbracă, că uneori le iese, că alteori nu, asta este o altă discuție, dar preocuparea pentru modă este prezentă la românce.'', ne-a spus Adela Popescu.

Citește și Mama Adelei Popescu arată la fel de bine ca actrița! O adevărată doamnă!

Vedeta a continuat declarațiile și a spus că un lucru pe care îl admiră la românce este faptul că știu să-și pună în valoare calitățile, spre deosebire de alte popoare.

''Ce fac ele bine spre deosebire de alte popoare, sau de alte femei din alte popoare este că își pun în valoare calitățile, iar acesta este un lucru frumos.'', a completat Adela Popescu.

Adela Popescu are trei băieţi cu Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan
Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Adela Popescu este o femeie împlinită, fiindcă pe lângă cariera de succes, aceasta are și o familie frumoasă, de care este foarte mândră. Prezentatoare este împreună cu Radu Vâlcan de mai bine de zece ani, căsătoriți de aproape șapte și care, între timp, au devenit părinți. Ei au trei băieţi împreună, Alexandru, Andrei şi Adrian. 

Vorbind despre relaţia lor de 12 ani, Adela a recunoscut că au existat şi momente mai dificile, mai ales că viaţa cu copii mici nu e deloc uşoară. Însă, atât ea, cât şi Radu au ştiut să treacă peste aceste clipe şi să se regăsească unul pe altul.

,,Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, pentru Viva

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net