Adela Popescu și-a botezat băiețelul cel mic! Primele imagini de la evenimentul presărat cu vedete

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut din nou prin mari emoții în acest weekend, având în vedere că cei doi soți au organizat sâmbătă, 7 mai, botezul mezinului familiei. Iată cum a arătat evenimentul și ce vedete și-au făcut apariția la petrecere!

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic Foto: Arhivă
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic Foto: Arhivă

Deși au mai experimentat încă de două ori emoțiile care vin la pachet cu o ceremonie de creștinare, fiecare eveniment de acest gen este unic, așadar Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost din nou copleșiți de sentimente, sâmbătă, 7 mai.

Adela Popescu și-a botezat băiețelul cel mic

Acestea au fost însă pozitive, mai ales că cei doi părinți au deja experiență cu botezurile, iar acest lucru s-a văzut cu lejeritate și din atitudinea lor. Cea mai pusă pe petrecut a fost chiar prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, care a dansat aproape toată ziua, și singuă dar și cu băiețelul ei cel mic în brațe.

Micuțul Adrian a avut parte un botez așa cum se cuvine, părinții lui organizându-i un cadru de poveste pentru marea zi. Evenimentul a fost amenajat în curtea unui restaurant, în aer liber, bucurându-se de multe decoruri florale, mâncare bună și invitați de seamă.

Citește și: Adela Popescu şi copiii ei, imagini de vis din Dubai. Erau pe punctul de a nu mai ajunge

Ce vedete au participat la botezul băiețelului Adelei Popescu

Printre vedetele care au participat la ceremonie s-au numărat Laura Cosoi și Dana Rogoz, prietene bune cu Adela, Răzvan și Irina Fodor, cuplu apropiat celor doi părinți, Mihai Morar, dar și Ruxandra Ion, producătoarea TV supranumită și „mama telenovelelor”. 

Cunoscuți pentru simțul lor al umorului, Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales ca tematica petrecerii să fie „Cei trei purceluși”, având în vedere că au acasă trei micuți. Și tortul a fost, bineînțeles, în temă, iar mai multe ilustrații cu „purceluși” au fost împânzite în cadrul petrecerii, spre amuzamentul invitaților.

Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al prezentatoarei TV trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, chiar cu două zile înainte de marea petrecere, așadar evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, împreună de peste 10 ani

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, a devenit mămică pentru a treia oară în luna iulie a anului trecut, atunci când a adus pe lume tot un băiețel, care a primit numele de Adrian. Cuplul mai are doi fii, pe Alexandru și Andrei. Adela și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015, având o relație de peste 10 ani, însă cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Citește și: Radu Vâlcan și Adela Popescu, istoria relației în 10 fotografii nemaivăzute

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net