Radu Vâlcan și Adela Popescu, istoria relației în 10 fotografii nemaivăzute

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani pe 8 februarie, prilej cu care Adela Popescu i-a făcut o surpriză de proporții, deși încă este aflată în izolare din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în anul 2015
Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în anul 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. În ciuda faptului că atât Adela, cât și Radu, au un program încărcat și sunt implicați în mai multe proiecte, cuplul găsește întotdeauna timp pentru mici momente de răsfăț. Adela a distribuit, de ziua soțului ei, mai multe fotografii de cuplu, din vacanțele petrecute sau simple instantanee care imortalizează clipele importante din viața lor. 

Cu ocazia zilei lui Radu Vâlcan, Adela s-a întrecut pe sine. A reușit să organizeze o mini-petrecere în familie, acasă, și l-a emoționat cu un colaj de fotografii. 

Prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" a distribuit zece fotografii care ilustează modul frumos în care a a evoluat relația ei cu Radu Vâlcan de-a lungul timpului. Admiratorii cuplului au putut vedea cine a fost "primul copil" al celor doi, un ciobănesc german, dar și imagini cu burtica de gravidă a Adelei din prima sarcină pe care a avut-o.

Ușor nostalgică, Adela a notat în dreptul unei imagini care în care apare alături de soțul ei, într-o vacanță în New York: "Pe când mergeam în Brox-New York și nu ne era teamă că rămân copiii fără părinți". 

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniul pe platourile de filmare de la Buftea. Radu Vâlcan avea la acea vreme o reputație de cuceritor, iar Adela Popescu nu a cedat ușor farmecelor actorului.

Cu timpul însă, a descoperit că Radu este cel alături de care dorește să trăiască și clipele frumoase, dar și întâmplările mai puțin bune. Anii au trecut, au bifat împreună nenumărate vacanțe, și-au creat nenumărate amintiri și sunt părinții a trei băieți care le aduc zâmbetul pe buze. 

Adela Popesu și Radu Vâlcan își cumpără casă de vacanță în Olimp

Adela Popescu au planuri importante de viitor. Cuplul a decis să cumpere o casă la mare, în stațiunea preferată a Adelei, Olimp.

Motivul pentru care au ales să achiziționeze casa este unul simplu: și-au dorit ca băieții lor să aibă un loc în care să se poată juca nestingheriți, a dezvăluit Adela, într-un mesaj distribuit pe pagina personală de Instagram.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net