Cătălin Măruță va prezenta două emisiuni. Ce vedetă din trust va înlocui

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță a anunțat că va prezenta două emisiuni și ca urmare va înlocui temporar o vedetă PRO TV extrem de îndrăgită. 

catalin maruta png

Cătălin Măruța a făcut recent un anunț neașteptat. Prezentatorul a dezvăluit că o va înlocui temporar pe Adela Popescu la "Vorbește Lumea", cât timp actrița este bolnavă de COVID-19. 

Cătălin Măruță nu s-a infectat până la urmă cu virusul Sars-Cov-2 și a revenit în platoul emisiunii pe care o realizează la PRO TV. El va avea mai mult de muncă de acum încolo, deoarece, după cum a declarat și el, va prezenta "Vorbește lumea" în locul Adelei Popescu. 

“Ce poţi să faci când stai 5 zile in izolare? “Citeşti, faci curat, faci mâncare, vezi filme, dormi şi o iei de la capăt. Din fericire, cele 5 zile s-au terminat. Sunt tot negativ! Aşa că azi sunt cu familia, mi-era tare dor de ei! Ne vedem de la 10! Merg să dau o mână de ajutor la “Vorbeşte Lumea” pentru că Adela şi băieţii au COVID! Apoi, de la 15, în platou, aşa cum v-am obişnuit! Vă pup!”, spune Măruţă, potrivit Okmagazine.ro.

Cătălin Măruța a fost suspectat că s-a îmbolnăvit de Covid-19, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Din acest motiv, soțul Andrei a fost nevoit să stea acasă. În locul său a venit Jorge, însă Măruța a fost prezent prin intermediul tehnologiei și a putut chiar să discute cu invitații.

Cătălin Măruță și Adela Popescu au mai fost bolnavi de Covid

Cătălin Măruță mai fusese în trecut bolnav de Covid, însă de această dată a fost doar o sperietură. 

Adela Popescu, vedeta căreia Măruța îi va lua locul, nu a fost atât de norocoasă, căci actrița s-a infectat a doua oară cu virusul Sars-Cov-2. Actrița a declarat că se simte ceva mai bine decât ultima dată când a contactat virusul.

Colegul Adelei de la "Vorbește lumea", Bogdan a intrat în izolare întrucât s-a infectat cu Covid-19, însă nici pe el boala nu l-a putut ține departe de emisiunea la care este coprezentator. Bogdan a intrat în direct cu colegii lui și a dat de înțeles că nu suferă de o formă gravă și că cea mai urâtă parte este de fapt izolarea. 

Adela Popescu s-a infectat prima dată cu Covid în toamna anului trecut, în plin val patru. Vedeta, soțul ei și copilul cel mic, contactaseră și ei virusul și au trecut împreună prin clipe extrem de delicate, întrucât Adela se simțea destul de rău. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net